Pretraži

Oženio se MC Stojan?! Mreže ne prestaju da bruje o novoj fotki popularnog izvođača, svi se pitaju SAMO JEDNO (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni izvođač Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, u poslednje vreme privlači veliku pažnju javnosti svojim privatnim životom, a sada je napravio pravu buru na mrežama jednom fotkom.

Iako iza sebe ima karijeru dugu gotove dve decenije, o MC Stojanovom privatnom životu se malo zna. Međutim, on je tokom ove godine svojim fanovima pružio uvid u ljubavni život više nego ikad, te je javno objavio da je stupio u vezu sa 22 godine mlađom pevačicom, Zoranom Mićanović.

Photo: M.M./ATAImages

Njihova ljubav je ipak bila kratkog daha, te su oni ubrzo raskinuli, a iako su ostali u prijateljskim odnosima, pevač je više puta putem društvenih mreža pozivao bivšu devojku na pomirenje.

Upravo zbog toga je njegova najnovija objava na Instagramu izazvala pravu lavinu komentara. Na fotki koju je objavio, MC Stojan se uslikao u ogledalu, u elegantnom izdanju, dok se pored njega nalazila nepoznata ženska osoba u venčanici.

S obzirom na to da je pomenuta devojka imala beli veo koji joj je prekrivao veći deo lica, oni su uspeli vešto da sakriju njen identitet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

U komentarima su usledili brojne čestitke onih fanova koji su pomislili da je MC Stojan konačno odlučio da se skrasi i izgovori sudbonosno ‘da’, dok su s druge strane pojedini bili skeptični i posumnjali da pevač sprema samo još jedan projekat.

Podsetimo, Stojan je nedavno podelio sa svojim fanovima i novi dom koji je sebi priuštio i to na jednoj luksuznoj destinaciji. Naime, on je otkrio da je kupio luksuznu vilu na Kipru, te je pokazao prizor u kom sada svakodnevno uživa.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz