Pretraži

Predvideo svoju smrt! Bivša verenica Lijama Pejna otkrila sve o toksičnom ponašanju pevača, iznela detalje njegovih bizarnih pretnji

Showbiz
0

Bivša verenica Lijama Pejna otkrila je u intervjuu, emitovanom samo dva dana pre smrti bivšeg člana grupe One Direction, da bi je on često zasipao porukama u kojima je jezivo govorio da će „umreti“.

Maja Henri je izjavila da je Pejn često „igrao na kartu smrti“ u porukama kako bi je naterao da razgovara s njim ili da ne objavi svoju knjigu, zasnovanu na njihovoj „toksičnoj“ vezi, u intervjuu za YouTube kanal „The Internet Is Dead“.

Maja je rekla da bi pevač, nakon njihovog raskida 2022. godine, iskorišćavao saosećanje njene porodice u začaranom ciklusu. „On bi mi uvek slao poruke, od trenutka kada smo raskinuli, govoreći: ‘Nisam dobro’ — i igrao bi na kartu smrti govoreći: ‘Umreću. Nisam dobro’,“ rekla je u intervjuu.

Rekla je da je pokušala da mu pomogne, ali da on nije prihvatao pomoć.

Kad je njena knjiga, za koju je rekla da je zasnovana na stvarnim događajima iz njihove veze, bila na pragu objavljivanja u maju, pozivi su postali učestaliji. „Kada sam najavila knjigu, ponovo je počeo isto. Zvao je moju majku i rekao: ‘Mislim da me neće biti još dugo’ i ja to nisam shvatala olako,” izjavila je ona. „Tako da, ako to kažeš, pokušaću da ti pomognem bez obzira na sve što si uradio.“

Čak je i jedan od njegovih prijatelja zvao Maju i njenu majku, govoreći: „Znaš, ovo nije pravo vreme za njega. Mislim da ne bi trebalo da objaviš knjigu. Nije mu dobro, a ako mu se nešto desi, ne samo da ćeš kriviti sebe, već će te kriviti ceo svet,“ dodala je ona.

@holdingonto.lt4 Replying to @holdingonto.lt4 maya henry via the internet is dead #mayahenry #liampayne ♬ original sound – holdingonto.lt4

Njena knjiga „Looking Forward“ objavljena je 14. maja i uključuje zastrašujuće scene, uključujući jednu u kojoj lik zasnovan na Pejnu juri glavnu junakinju knjige, zasnovanu na njoj, sa sekirom tokom epizode izazvane drogama.

Knjiga takođe sadrži detalje o njenom abortusu, za koji je Maja rekla da ne bi prošla kroz njega „da je bilo do mene,“ aludirajući na to da joj je Pejn dao ultimatum da bira između abortusa ili gubitka njega.

Iako je rekla da su Lijamove poruke o smrti bile manipulativne i da su „iskorišćavale dobrotu njene porodice“, ona je ipak brinula o njemu i pokušala da mu pomogne da se prijavi na rehabilitaciju.

„Znam kakav život vodi i jednog dana će se desiti nešto loše, pa bih uvek mislila: ‘Dobro, on govori ove stvari, moram da mu pomognem jer ako ne uradim ništa, nikada neću moći da živim sa sobom ako mu se nešto desi, jer … on je otac. Ima porodicu,“ istakla je Maja.

Lijam Pejn preminuo je juče nakon pada s balkona hotela u Buenos Ajresu, Argentina. Navodno se „ponašao čudno“ u predvorju hotela CasaSur Palermo pre nego što je pao sa balkona svoje hotelske sobe na trećem spratu, oko 17 časova. Navodi se da je polomio laptop u predvorju i da je morao biti odveden u svoju sobu.

Pevač je javno govorio o borbi sa zavisnošću i bio na rehabilitaciji, ali se spekuliše da su ovakvo njegovo jučerašnje ponašanje izazvali upravo narkotici.

Njegova bivša verenica je nedavno podnela zahtev za zabranu prilaska, a u svom intervjuu rekla je da je njegovo konstantno održavanje kontakta postajalo „sve gore.“

Izjavila je da ne može više da govori zbog pravnih razloga. „Otkako smo raskinuli, on mi stalno šalje poruke, bombarduje moj telefon, ne samo sa svog telefona, već uvek sa različitih brojeva, tako da nikad ne znam odakle će stići,“ rekla je u TikTok videu.

„Kreira nove iCloud naloge da mi šalje poruke — uvek je novi prokleti iCloud nalog. Svaki put kada se pojavi na mom telefonu, pomislim: ‘Evo, opet krećemo.’“

Credit: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Model i autorka započeli su vezu u avgustu 2019. godine i verili se nekoliko meseci kasnije, u novembru, rekla je ona. Nakon što su se verili, Pejn je „počeo da bude nasilan“ dok je bio pod uticajem, izjavila je.

Pejn je priznao da nije voleo verziju sebe u toj vezi i da je bio „razočaran sobom jer stalno povređuje ljude,“ u podkastu Stivena Bartleta „Diary Of A CEO“ 2021. godine.

„Jednostavno više nisam pružao dobru verziju sebe, koju nisam cenio i nisam voleo da budem,“ rekao je Pejn. „Iskreno mogu da kažem da se osećam bolje van te veze.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz