Pretraži

„SVADBA NIJE NI BILA ZAKAZANA“: Barbara Bobak o raskidu sa Darkom Lazićem

Showbiz
0
Photo: Instagram/darkolazicofficial

Nakon što je poznati pevač uhapšen jer je vozio u alkoholisanom stanju i pod dejstvom droga, njegova verenica spakovala je svoje stvari i napustila Lazića.



Ipak, kako je par nedavno rekao, već neko vreme stvari između njih nisu u najboljem redu, pa su i pre samog skandala rešili da pauziraju svoju vezu. Međutim, incident je doveo do toga da Barbara definitivno stavi tačku na njihov odnos.

Sada, u razgovoru za medije, ona je otkrila da li pati zbog raskida.

Screenshot: Instagram/barbara.bobak

Screenshot: Instagram/barbara.bobak

 

– Ne mora da se pati posle raskida kada je nešto na zdrav način prekinuto, prosto prijateljski. Nema tu razloga za tugu i loše emocije. Da li su različita shvatanja ili različite ambicije, jednostavno su putevi počeli da nam se razilaze u ljubavnom smislu. Bolje da je tako nego da je bila neka prevara ili skandal – rekla je Barbara, koja tvrdi da oni nikada nisu ni zakazali svadbu, iako su je planirali:

– Svadba nije bila ni zakazana da bi bila otkazana. To su bili planovi za lepu budućnost, ali se to nije desilo. Ja njega volim i dalje, kao prijatelja i čoveka – poručila je ona i otkrila da su se nakon raskida, ali i njegovog hapšenja čuli.

  • Darko i ja smo se čuli posle svega ovoga od pre neki dan, komuniciramo. Mi smo pili zajedno, a što se narkotika tiče ja nisam osoba koju to treba da pitate. Sa mnom nikada to nije radio, ali da li mi je to radio iza leđa ja to ne znam – zaključuje pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz