Pretraži

Pomislio da se sprema atentat na njega, pa otrčao sa bine! Snimak uspaničenog pevača obišao društvene mreže, fanovi u strahu (VIDEO)

Showbiz
0
Credit: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nik Džonas je napustio binu tokom koncerta grupe Jonas Brothers u Pragu nakon što je neko iz publike uperio laser u njega.

Član benda Jonas Brothers pobegao je sa scene u O2 Areni u Pragu 15. oktobra, kada je iz mase u direktno u njegovo uperen laserski pokazivač.

„Možemo potvrditi da je nastup grupe Jonas Brothers morao biti prekinut na nekoliko minuta zbog upotrebe zabranjenog laserskog pokazivača od strane jedne osobe,“ izjavio je portparol dvorane za Variety. „Organizatori su odmah reagovali. Nakon nekoliko minuta, bend je nastavio sa nastupom.“

Na snimku koji kruži društvenim mrežama, Nik se vidi kako trči sa bine tokom koncerta, praveći rukama znak „pauza“. Nakon kratke pauze, Nik i njegova braća, Džo i Kevin Džonas, nastavili su nastup i odsvirali pesmu „BB Good“.

Prema komentarima na društvenim mrežama, Nik je po svemu sudeći bio zabrinut za svoju bezbednost, te nije bio siguran da li je u pitanju običan laser ili deo oružja.

@accesshollywood #NickJonas ♬ original sound – Access Hollywood

Bezbednost izvođača i publike na koncertima postala je ozbiljan problem, s obzirom na pretnje i tragične događaje koji su se desili tokom nastupa poslednjih godina.

Ovaj incident na koncertu Jonas Brothers-a se dogodio samo dva meseca nakon što je Tejlor Svift otkazala tri koncerta u okviru svoje Eras turneje u Austriji, koji su navodno bili meta terorističke pretnje. (Kao rezultat istrage, tri osobe su uhapšene.)

Briga za bezbednost umetnika je posebno izražena nakon bombaškog napada 2017. godine na koncertu Arijane Grande u Mančesteru, kada je poginulo 23 osobe, a povređeno 1.017, samo nekoliko meseci pre pucnjave na muzičkom festivalu Route 91 Harvest u Las Vegasu tokom nastupa Džejsona Aldina. Taj događaj, u kojem je poginula 61 osoba, a više od 800 ih je povređeno, ostaje najsmrtonosnija masovna pucnjava jednog napadača u istoriji Sjedinjenih Država.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz