Pretraži

„Prvi Srbin o kom piše Billboard!“ Vojaž zabeležio nezapamćeni uspeh, strani mediji imali samo reči hvale za popularnog repera

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Jedan od definitivno najpopularnijih repera sa naših prostora Mihajlo Veruović, poznat pod nadimkom Vojaž, u poslednjih nekoliko meseci beleži velike uspehe, a sada je doživeo nešto što malo naših zvezda ima priliku da iskusi.

Nakon velikog uspeha njegovog albuma prvenca koji broji milionske preglede na platformama, naročito dueta „Muškarčina“ sa Cecom, reper je uradio i duetsku pesmu sa Bakom Prasetom koja i dalje osvaja trending.

Prošle i ove godine, Vojaž je zabeležio i nekoliko saradnji sa inostranim reperima, zbog čega danas ima bazu fanova i van Balkana.

Sada, reper je podelio nezapamćen uspeh i otkrio da je o njemu pisao portal Billboard, iz Argentine.

Billboard je američki časopis i medijska kompanija poznata po praćenju muzičke industrije, naročito putem svojih muzičkih top-lista. Najpoznatija lista je Billboard Hot 100, koja rangira najpopularnije pesme u SAD-u na osnovu prodaje, radio emitovanja i strimovanja. Pored muzičkih top-lista, Billboard objavljuje i vesti, analize i intervjue iz sveta muzike, a takođe prati i druge aspekte zabavne industrije, poput koncerata, muzičkih festivala i marketinških trendova.

Njihov ogranak iz Argentine sada je pisao o našem popularnom reperu, što je on sa ponosom podelio na svojim društvenim mrežama. „Prvi Srbin o kojem piše Billboard“, napisao je Vojaž između ostalog.

„Mihajlo Veruović, poznat pod umetničkim imenom Voyage, izdvaja se kao jedna od najperspektivnijih figura urbane muzike u istočnoj Evropi. Rođen u Beogradu, ovaj 23-godišnji reper i glumac dominira muzičkom scenom svog regiona i sprema se da pređe granice i dostigne svetsku slavu.

Sa impresivnom bazom od skoro 2 miliona pratilaca na Instagramu i TikToku, te više od 1,5 milijardi preslušavanja na striming platformama, Voyage privlači pažnju publike i međunarodne industrije. Njegov muzički stil, koji kombinuje zarazne ritmove sa višejezičnim tekstovima, osvaja top-liste u više od 20 zemalja“, navodi se između ostalog u članku.

Billboard je prokomentarisao i reperovo odrastanje, kao i povezanost njegovog oca sa ubijenim premijerom Zoranom Đinđićem i nimalo lakoj situaciju u kojoj se nakon atentata našla porodica Veruović.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz