Pretraži

U koga je sinoć gledao Bredli Kuper? Bivša i sadašnja ponele čuvena anđeoska krila na sinoćnjoj reviji – od glumca ni traga ni glasa

Showbiz
0
Credit: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sinoć su sve oči bile uprte u Victoria’s Secret reviju koja se održavala po prvi put od 2018. godine. Dve manekenke su privukle posebnu pažnju, ali ne zbog svog izgleda, već ljubavnih odnosa, a radi se o Điđi Hadid i Irini Šajk.

Điđi i Irina zapalile su sinoć pistu prepunu zvezda u vrelim odevnim kombinacijama, nakon što se legendarni šou sa anđelima vratio nakon šest godina pauze.

Ipak, ono što je privuklo posebnu pažnju na ove dve manekenke jeste glumac Bredli Kuper, koji je prema navodima trenutno sa Điđi Hadid, dok sa Irinom Šajk ima sedmogodišnju ćerku.

Međutim, Bredli je sinoć propustio ovaj modni događaj kako bi ostao kod kuće sa ćerkom, Leom de Sen. Điđi je u toku intervjua sa Entertaiment Tonight potvrdila da je u vezi sa glumcem. O njihovom odnosu se spekuliše punih godinu dana, a oni su do sada vešto izbegavali da potvrde prirodu njihovog odnosa. Međutim manekenka je sinoć objasnila da će glumac šou gledati iz udobnosti svog doma.

„Večeras gleda od kuće. Na dužnosti je tate, ali me veoma podržava. I imam mnogo prijatelja koji dolaze,“ rekla je za Entertainment Tonight iza scene.

Điđi je, noseći legendarna anđeoska krila i svileni roze kostim, otvorila šou u njegovom trijumfalnom povratku u utorak uveče. Kasnije je pokazala sve u providnom crvenom čipkastom bodiju i crvenoj naboranoj boi koja je ležala preko njenih ruku dok je koračala pistom.

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

U međuvremenu, Irina je oduševila u providnom crnom bodiju koji je isticao njenu spektakularnu figuru.

Na njemu su bili srebrni i crni zvezdasti detalji, a nosila je odgovarajući 3D šlep u obliku zvezde koji je vukla iza sebe.

Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bredli i Điđi su prvi put povezani u oktobru 2023.

Izvor je prethodno rekao za DailyMail.com da Kuper planira da zaprosi manekenku. „Bredli je već odlučio da će zaprositi Điđi. To se više uopšte ne dovodi u pitanje. Razgovarali su o porodici i braku rano u svojoj vezi. Oboje su predani jedno drugom i svojim planovima već neko vreme, i sada je samo pitanje kada.“

Điđi je majka četvorogodišnje ćerke Kai, koju ima sa bivšim članom grupe One Direction, Zejnom Malikom.

U međuvremenu, Irina i Bredli su prvi put povezani 2015. godine, pre nego što su javno potvrdili vezu 2016, dočekali svoju ćerku 2017, a potom se rastali dve godine kasnije.

Nedugo nakon raskida, TMZ je izvestio da su odlučili da podele starateljstvo i da oboje ostanu u Njujorku kako bi zajedničko roditeljstvo bilo lakše. Zapravo, ona i Bredli su toliko bliski kao roditelji da su se postarali da žive na samo nekoliko blokova udaljeni u Grinič Vilidžu kako bi zajedno podizali ćerku.

„On je potpuno posvećen tata – bez dadilje,“ rekla je Irina za Highsnobiety. „Lea je išla na odmor sa njim skoro dve nedelje – nisam ih zvala ni jednom.“

U nedavnom intervjuu za Elle, Irina je objasnila da ona i Bredli „uvek nađu način“ da usklade svoje radne rasporede sa roditeljskim obavezama.

„On je najbolji otac o kojem smo Lea i ja mogle da sanjamo. Uvek uspevamo, ali uspevamo jer se trudimo,“ rekla je oduševljeno.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz