Pretraži

Želeo da spava sa njenom mamom! Bizarne optužbe na račun Kanjea Vesta ne prestaju da se nižu, sada se oglasila i majka njegove žene

Showbiz
1
Foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Majka Bjanke Ćensori, supruge Kanjea Vesta, se oglasila povodom šokantnog otkrića da je reper navodno želeo da spava s njom.

Aleksandra Ćensori reagovala je nakon što se njeno ime pojavilo u tužbi protiv supruga njene ćerke, izjavivši za „Dejli mejl“ u ponedeljak, 14. septembra, da „neće biti uvučena u najnovije tvrdnje“. Aleksandra je takođe zatražila privatnost nekoliko dana nakon što je Loren Pišiota, nekadašnja asistentkinja, tužila Kanjea Vesta.

Credit: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prema sudskim dokumentima, Loren je tužila Vesta za seksualni napad tokom rada u studiju, koji je organizova sa uhapšenim reperom Pi Didijem. Pišiota, koja je radila za Vesta od 2021. do 2022. godine, tvrdila je da joj je reper dao piće u koje je ubacio nedozvoljene supstance pre nego što je izvršio „seksualno zlostavljanje“.

Kanje se još nije zvanično oglasio povodom optužbi, iako su američki mediji više puta pokušavali da dođu do komentara.

Nekadašnja reperova asistentkinja tvrdi da su njegove „seksualne sklonosti“ uključivale želju da ima odnose s majkama svojih partnerki. Navela je navodnu poruku iz septembra 2022. između Kanjea i Bjanke, u kojoj je pisalo: „Želim da je**m tvoju mamu. Pre nego što ode.“

Reper je navodno poslao svojoj asistentkinji skrinšot te poruke. „Da li da dodam da sam mislio da želim da gleda kako je**m njenu mamu?“ pisalo je u njegovoj poruci.

„Us Weekly“ je u junu potvrdio da je Pišiota tužila Vesta zbog kršenja ugovora, seksualnog uznemiravanja, nezakonitog otpuštanja i neprijateljskog radnog okruženja.

Vest je negirao Pišiotine prvobitne optužbe. Njegovi advokati su izjavili da je asistentkinja bila ta koja je pokušala da ga „seksualno zavede kako bi obezbedila posao i druge materijalne koristi“, a zatim ga navodno ucenjivala kada su njeni „napadi bili odbijeni“.

„Kao odgovor na ove neutemeljene optužbe, Je će podneti tužbu protiv gospođe Pišiote,“ navodi se u izjavi. „Pre nego što je otpuštena s pozicije asistentkinje, gospođa Pišiota je ukrala njegov telefon u pokušaju da uništi telefonske zapise koji bi opovrgli njene tvrdnje, a svi ti zapisi su sačuvani.“

Vest je dalje tvrdio da je Pišiota otpuštena jer je bila „nekvalifikovana“ i „zahtevala nerazumne svote novca“. Takođe je naveo da je Pišiota „ponudila Jeu seks za njegov rođendan, što je on odbio“ i da mu je slala neprimerene eksplicitne slike sebe.

Podsetimo, u poslednjih nekoliko dana, brojne informacije o reperu su počele da se isplivavaju, pa se pored brojnih tužbi na njegov račun, on dovodi i u vezu sa zločinima koje je počinio Pi Didi. Istovremeno se takođe spekuliše o navodnom krahu njegovog braka sa Bjankom Ćensori, te se navodi da je Kanje odlučio da započne potpuno novi život.

Komentari (1)

  1. Sve je to zbog izbora za predsednika SAD da li koja zvezda podržava jednog ili drugog kandidata.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz