Pretraži

Nakon operacije tumora odlučila da stavi filere! Kloi Kardašijan šokirala fanove jezivim fotkama na kojima joj fali deo lica (FOTO)

Showbiz
0
Credit: WALTER / Bestimage / Profimedia

Poznata rijaliti zvezda, Kloi Kardašijan, podelila je šokantne fotke svog lica nakon operacija melanoma i otkrila da je nedavno dopunila lice filerima kako bi joj bilo simetrično nakon otklanjanja dela obraza.

Kloi nastavlja da redovno obaveštava fanove o svom procesu izlečenja kože nakon operacije uklanjanja tumora melanoma sa obraza kojoj se podrvgla 2022. godine.

Dana 11. oktobra, zvezda serije „Kardašijans“ je na Snepčetu podelila da je nakon operacije ubrizgala filere u lice, pošto je melanom koji je uklonila ostavio udubljenje na njenom obrazu.

„Kao rezultat operacije, i tumora koji je moj neverovatni doktor uklonio, ostalo mi je udubljenje sa strane lica,“ napisala je Kloi u sada već istekloj objavi, prema informacijama E! portala. „Čekala sam 9 meseci nakon operacije da popunim to udubljenje.“

Rijaliti zvezda objasnila je da je namerno pustila da prođe neko vreme pre nego što je primila injekcije jer je „želela da se medicinski uveri da je sve bezbedno“ i da joj njen doktor da „zeleno svetlo“.

E! je takođe podelio selfije pre i posle zahvata koje je ona postavila, pokazujući izgled svoje strukture obraza nakon filera. Ove fotke su šokirale javnost, s obzirom na to da su njeni fanovi tek sada imali priliku da shvate ozbiljnost situaciju kroz koju je Kloi prošla.

Foto: Snapchat printscreen

Ona je prvi put otvoreno pričala o ovom zdravstvenom problemu pre dve godine kada su je pitali za zavoj na njenom licu.

„Nakon što sam primetila malu izbočinu na licu i pretpostavila da je u pitanju nešto bezazleno poput bubuljice, odlučila sam da odem na biopsiju 7 meseci kasnije, kada sam shvatila da ne nestaje,“ rekla je, dodajući da je dobila dve biopsije od različitih doktora koji su oboje mislili da je izbočina „izuzetno retka“ za nekoga njenih godina.

Ona je takođe dokumentovala svoju borbu u trećoj sezoni serije „Kardašijans“. „Melanom je smrtonosan,“ priznala je u ispovesti. „Ovo je mnogo ozbiljnije nego što sam očekivala.“

Motivisala ju je želja da podeli svoju priču kako bi podsetila druge da redovno idu na preglede, prisećajući se svog ranijeg susreta sa rakom kože, te je između ostalog otkrila da ovo nije prvi put da se susreće sa ovakvom pojavom, kao i da se sa samo 19 godina po prvi put suočila sa strahom od raka kože.

„Kada sam imala 19 godina, imala sam melanom na leđima, i tada sam takođe imala operaciju kako bih ga uklonila, tako da sam sklona melanomima. Čak i oni koji nisu, trebalo bi da se redovno pregledaju,“ rekla je tada Kardašijan. „Ja sam neko ko svakodnevno nosi kremu za sunčanje, veoma pažljivo, tako da niko nije izuzet iz ovih stvari. Molim vas, shvatite ovo ozbiljno i redovno se pregledajte, kao i na svojim godišnjim pregledima.“

U novembru 2022. godine, Kloi je na X-u (bivši Tviter) podelila kako zarasta njen ožiljak, navodeći da ide na laserske tretmane i marljivo nosi mali zavoj na licu kako bi sprečila širenje ožiljnog tkiva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz