Pretraži

Samo dva meseca posle porođaja pokazala pločice na stomaku! Katarina Živković oduševila izgledom, svi se pitaju kako je ovo moguće (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official

Poznata pevačica i novopečena mama, Katarina Živković, odlučila je da se vrati treninzima samo dva meseca posle porođaja, te je sada pokazala figuru koja je oduševila njene fanova.

Nakon što je u javnosti otkrila da je u drugom stanju, pevačica je najavila povlačenje iz medija i javnog života, što je i uradila, te smo tokom celenje trudnoće imali priliku da vidimo svega nekoliko slika Katarine sa stomakom.

Foto: Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official

Katarina se porodila u avgustu i na svet donela sina, kom je navodno dala ime Stefan, a pevačica se od tada u potpunosti posvetila novoj životnoj ulozi, te i dalje nije javila povratak na scenu.

Ona je pre samo nekoliko dana podelila kako uživa u poslednjim toplim danima sa mezimcem, a sada je svojim fanovima otkrila da se vraća treninzima, iako se čini da joj oni samo dva meseca posle porođaja po svemu sudeći nisu ni potrebni.

Naime, Kaća je podelila sliku iz svlačionice teretane, a uski crni top koji otkriva stomak, kao i crne helanke pokazali su njenu savršenu figuru. „Dva meseca posle porođaja“, napisala je pevačica na slici.

Foto: Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official

Ona je potom okačila još jednu fotku iz istog okruženja samo u drugoj pozi koja je bolje pokazala njen potpuno ravan stomak i pločice koje se naziru na njemu.

Foto: Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz