Pretraži

Konstrakta otkrila kako je nastala ideja da na nastupu pere ruke u lavoru

Showbiz
0
Screenshot: YOUTUBE/RTS

Konstraktin nastup sa lavorom, peškirima, sapunom i pranjem ruku uz pesmu "In corpore sano" bio je veliko iznenađenje kako za našu, tako i za evropsku publiku, a pevačica je sada objasnila i kako je nastala ideja za to.



Kako je rekla tokom tog gostovanja, ona i njen tim su želeli da ova pesma, koja je deo triptiha, sadrži jednu radnju koja teče kroz sve tri nuemre.

Meni je bilo jasno kada smo snimali video za te tri pesme, za triptih, da te pesme i "In corpore sano" treba da sadrže kompulzivnu radnju koja teče kroz celu pesmu – započela je ona  dodala:

–  Te tri numere su zapravo tri scene i jednostavno smo tako bili u mogućnosti – da sabijemo ta tri spota u jedan dan. Želili smo da ona svojim kostimom, radnjom ili nečim trećim govori najtačnije o toj stvari. Za "In corpore sano" meni je najlogičnije bilo da govori o toj kompulzivnoj radnji pranja ruku – objansila je Konstrakta.

Podsećamo, Srbija će se ove godine naći u drugoj polufinalnoj večeri takmičenja, 12. maja, dok će veliko finale ovogodišnje Evrovizije biće održano u subotu, 14. maja.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz