Pretraži

U ovom izdanju retko imamo priliku da je vidimo! Đina Džinović otputovala na luksuznu destinaciju, pa iznenadila sve modnim izborom (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Privatni život Đine Džinović je pod budnim okom javnosti već neko vreme, zbog čega svaka njena objava privuče veliku pažnju pratilaca, pa je tako i nešto drugačije izdanje influenserke izazvalo brojne komentare.

Đina na svojim društvenim mrežama deli detalje privatnog života, a njeni fanovi često imaju priliku da vide luksuz u kom uživa ova popularna influenserka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Zahvaljujući svojim poznatim roditeljima, Harisu Džinoviću i Melini, ona ima priliku da uživa u brojnim egzotičnim destinacijama, da nosi skupu garderobu i komade nakita čija vrednost iznosi desetine hiljada evra.

Nju najčešće možemo videti u elegantnim odevnim kombinacijama, modelima haljina njene majke, kao i komadima najvećih svetskih modnih marki. Ipak, ona je sada na svom Instagramu podelila snimak u nesto drugačijem izdanju.

Naime, Đina se snimila u opuštenom, sportskom izdanju u kom retko imamo priliku da je vidimo. Ona trenutno boravi u Monaku, a u ovom gradu je uživala u večernjoj šetnji u klasičnom belom duksu i sa puštenom kosom.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Podsetimo, Đina je nedavno jednom objavom zbunila svoje pratioce, a mnogi su posumnjali da se influenserka povlači sa društvenih mreža. Ona je objavila zagonetnu fotku sa jedne Instagram stranice na kojoj je između ostalog pisalo „Deaktiviranje svih društvenih mreža“, što je izazvalo pravu uzbunu među njenim fanovima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence