Pretraži

„Ovo je uvreda za zdrav razum!“ Bred Pit na meti negativnih komentara, jednom izjavom potpuno razbesneo fanove (VIDEO)

Showbiz
0
Credit: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Holivudski glumac Bred Pit našao se na udaru negativnih komentara zbog jednog intervjua u kom je glumac navodno otkrio tajnu svog dobrog izgleda.

Bred Pit će za manje od dva meseca napuniti 61. godinu, a njegov izgled već godinama predstavlja pravu misteriju za njegove fanove. Glumac od početka karijere važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na svetu, a čini se da su znakovi starenja na njegovim licima minimalni uprkos tome što njegova karijera traje gotovo 40 godina.

Pre nekoliko godina on je za magazin Vog otkrio da sve svako jutro umiva proizvodom koji čisti lice, a potom nanese dnevnu kremu, ali njegovi fanovi su izrazili svoje sumnje da sa ovom rutinom postiže taj efekat, zbog čega glumac na crvenom tepihu neretko dobija pitanja o svom izgledu.

On je sada na jednom holivudskom događaju otkrio da je njegova velika tajna u ishrani, a ovaj odgovor izazvao je nevericu.

„Držite se zdravlja tokom nedelje, a onda za vikend varate kao ludi“, rekao je Pit, a potom dodao da je njegova omiljena „cheat day“ hrana tokom dijete pica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brad Pitt Fan Account (@bradpittlx)

Njegova tvrdnja izazvala je bes i negativne komentare većine fanova koji su ga osudili zbog ovih tvrdnji i između ostalog nazvali lažovom.

„Njegova tajna je hirurgija“, „Kako ga nije sramota da laže ovako?!“, „Ova božanska kreacija ipak ne govori istinu“, „Ne znam šta jede, ali znam da u lice trpa botoks“, „Kad kaže pica, misli fileri, je li?“, „Ovo objašnjenje je uvreda za zdrav razum“, bili su samo neki od komentara ispod delića ovog intervjua.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz