Pretraži

Jedan lajk srušio je dugogodišnje prijateljstvo! Jelena Karleuša progovorila o odnosu sa poznatom pevačicom, jednu stvar nije očekivala

Showbiz
0
marija šerifović, jelena karleuša
Foto: Youtube printscreen/Marija Serifovic

Jelena Karleuša u poslednjih nekoliko nedelja ne prestaje da privlači pažnju medija kako svojim pojavljivanjima, tako i brojnim kontroverznim izjava o svom životu i odnosima.

Nakon lajva sa Bakom Prasetom o kom je javnost brujala danima, Karleuša se pojavila u jednom podkastu u Makedoniji i tom prilikom otkrila brojne detalje iz svog privatnog života.

Ona je u iskrenoj ispovesti progovorila o odnosu sa, sada već bivšim suprugom, Duškom Tošićem, kao i o aferi sa jednim fudbalerom, o kojoj se pre par godina pisalo mesecima.

Neretko se na mrežama spekuliše i o njenim odnosima sa kolegama i koleginicama sa estrade, a poznato je da Jelena svega par javnih ličnosti naziva svojim prijateljima. Jedna od njih je neko vreme bila i Marija Šerifović, sa kojom je druženje naglo prekinula kada je prestala da bude deo žirija „Zvezde Granda“.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Iako su demantovale da je došlo do svađe između njih dve, njihovim fanovima je bilo očigledno da se nešto desilo između ove dve zvezde, a sada je Jelena po prvi put detaljnije progovorila o ovom odnosu.

Mene je povredilo to… Bila sam uz nju i u dobru i u zlu, uvek velika podrška njoj tokom čitave karijere i smatrala sam je za prijatelja, ali uvek kad je bio neki problem vezan za mene, ona to nije bila meni. Kap koja je prelila čašu vezano za Mariju i meni, kada je lajkovala jedan jako ružan komentar na Twiteru, gde se ja vređam. Prvi lajk je bio njen“, otkrila je pevačica, pa priznala da je taj potez bio samo poslednji u nizu kada se radi o Mariji i njihovom prijateljstvu.

„To je bila samo kap jedna koja je prelila već punu čašu kad je reč o njoj. Uvek ja sam bila ta koja je njoj davala komplimente, bila joj podrška, u Zvezdama Granda joj bacala loptu da može da vrati… Desilo se šta se desilo, ja sam samo podvukla crtu. To me je baš puno zabolelo. Možda zvuči kao malo, ali u tom momentu kada sam ja doživljavala jedan strašan linč, to je bila ova godina kada su mi izašli albumi, kad su mene linčovali jer sam branila od napada našeg predsednika, najmanje što sam očekivala od prijatelja je da se pridruže tome, pa makar bio i taj jedan lajk“, dodala je ona u „Lazarov podkastu“.

Karleuša je potom istakla da je zbog pomenute situacije prolila dosta suza.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz