Pretraži

Dvojnica Nataše Bekvalac u IDJShow-u! Coach-evi ostali zatečeni neverovatnom sličnošću, pevačica priznala da je prepoznala sebe u takmičarki iz Novog Sada

IDJShow
0
Foto: IDJShow

Sedma takmičarka u večerašnjem Workshop-u je šesnaestogodišnja Bojana Srdanović iz Novog Sada.

Bojana je na samom početku otkrila pojedine detalje o sebi, priznavši da često na prvi pogled deluje potpuno drugačija nego što zapravo jeste.

Oduvek ljudi pre nego što me upoznaju imaju neki utisak da sam umišljena, uobražena… Možda je to zbog nekog mog stava kad me pogledaju, na prvi pogled… Ali, uglavnom ne obraćam pažnju na to – rekla je Bojana, na šta su joj Coach-evi dali savet da se opusti, a Relja je ubrzo nakon toga imao zanimljivo zapažanje koje je podelio sa kolegama.

Foto: IDJShow

– Darko, je l’ ti liči odavde kad gledaš na nekoga? Kao na jednu moju koleginicu kad je bila mnogo mlađa – rekao je Relja aludirajući na Natašu.

Foto: IDJShow

– Da, čoveče! – složio se Darko.

– Jako, da! Ali ne zbog plave kose, nego zbog svega! – dodala je Nataša.

Foto: IDJShow

– Jako bih želela da Bojana bude u mom timu zato što prepoznajem sebe od ranije. Potpuno sam razumela njenu priču jer je vrlo, vrlo slična meni, čak i fizički. Na to me je podsetio Relja, odmah sam ja to videla, ali bilo bi malo egoistično da sam ja to spomenula, pa sam čekala da on kaže – rekla je Nataša kroz osmeh.

Foto: IDJShow

Bojana je potom optevala Natašinu pesmu „Nikotin“, a pevačica nije krila oduševljenje.

– Ovo je jedna od najlepših interpretacija koje sam čula. Čula sam mnoge bendove i izvođače da izvode ovu pesmu, ali ti si dala svoj pećat.

Foto: IDJShow

– Nije mala stvar da Nataša kaže za njenu pesmu da je to najlepša interpretacija – ponosno je prokomentarisala Bojana.

Foto: IDJShow

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow