Pretraži

„Nemam podršku porodice, smatraju da previše letim“: Osamnaestogodišnja takmičarka otkrila svoje želje i planove, pa priznala šta joj roditelji zameraju

IDJShow
0
Foto: IDJShow

Prva takmičarka u večerašnjem Workshopu je osamnaestogodišnja Nina Simonović iz Kruševca.

Nina je u razgovoru sa Coach-evima govorila o dosadašnjim nastupima na audiciji IDJShow-a, a potom se dotakla i detalja iz svog života.

Sada sam možda malo više pod stresom, smanjuje se krug – rekla je Nina na samom početku.

– Kod nje sam prepoznao nešto što se nadam da nisu Darko i Nataša, prepoznala sam energiju koja može da bude i pobednička. Svakako ima u svom karakteru nešto pobedničko – istakao je Relja.

Foto: IDJShow

– Nina je specifičnog karaktera i mislim da je najviše slična Reljinom karakteru – prokomentarisala je Nataša, a potom upitala takmičarku da li je porodica podržava u nameri da se bavi muzikom.

– Ne znam da li me podržava. Trenutno ne baš, smatram da oni ne razumeju koliko to meni znači i koliko bih volela da budem ovde. Još sam mala, tek sam napunila 18 godina, oni smatraju da ja previše letim, da treba prvo da se završi škola, to im je jako bitno. Naravno da bih završila školu, samo malo paniče. Smatraju da se možda ne bih snašla, da je preveliki zalogaj.

Foto: IDJShow

– Problematično je sa roditeljima jer se ne slažem toliko sa njima, možda zato što sam tvrdoglava. Ne razumeju me dovoljno, drugačija sam od svoje porodice. Posvađamo se zato što sam neodgovorna, umem da budem drska nekad…

Nina je potom pred Coach-evima zapevala u pratnji gitare pesmu „Negativ“ Tijane Dapčević, a nakon toga su se uputili u muzički studio u kom se Nina prvi put našla.

– Prelepo mi je bilo, novo mi je sve, prvi put uzimam slušalice, baš sam zadovoljna – rekla je Nina i priznala da bi volela da bude u Reljinom timu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow