Pretraži

Popularna influenserka pokazala kako izgleda dva meseca nakon porođaja! Pružila podršku svim mamama i oduševila iskrenošću (FOTO)

Influence
0

Influenserka Jelena Nikolić Vico, poznata i kao Cobeliks, porodila se krajem avgusta i sa suprugom, proslavljenim vaterpolistom Nemanjom Vicom, dobila devojčicu za koju su izabrali ime Mila.

Jelena koja je na društvenim mrežama poznata po svojim bjuti savetima i estetičnim slikama, od kako se porodila gotovo svakodnevno deli detalje svoje nove rutine sa bebom. Ona razmenjuje savete i iskustva sa drugim mamama, te neretko prikazuje i idlični porodični život sa mezimicom.

Poznato je da se influenserka porodila carskim rezom, a sada je sa svojim pratiocima podelila kako se oporavlja od porođaja, kao i kako izgleda dva meseca nakon što je rodila Milu.

„Pošto si na carski, da li ti je ostao stomak? Meni je ostao izgleda zauvek“, glasilo je jedno od pitanja njenih pratilaca, nakon čega je Jelena podelila sliku svog stomaka gotovo dva meseca nakon porođaja i istakla da je sve to normalno.

„Jeste, naravno. Čekam da se oporavim potpuno, pa ću se baviti time“, napisala je ona.

Foto: Instagram printscreen/_babytuna

Cobeliks je potom odgovorila i na pitanje o tome šta joj je to najteže palo u prvim danima izlaska iz porodilišta i tom prilikom jasno stavila do znanja da se svaka novopečena mama suočava sa istim stvarima.

„Verovatno kao i svima. Nespavanje i raščivijavanje šta je bebi i zašto plače ovaj put.“

Foto: Instagram printscreen/_babytuna

Podsetimo, nedavno je o popularnoj influenserki isplivao malo poznati detalj. Naime, iako se proslavila na društvenim mrežama Jelena se školovala za potpuno drugačiji posao koji i danas radi, a za koji je malo ljudi znalo. Cobeliks je po zanimanju inspicijentkinja i radi u Pozorištu na Terazijama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence