Pretraži

Zakazano suđenje Pi Didiju, ali to nije ono što ga najviše muči! Advokati otkrili šta najteže pada reperu u zatvoru

Showbiz
0
Credit: Mary Evans/Allstar/Graham Whitby / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Suđenje Šonu „Didiju“ Kombsu za optužbe o seksualnim zločinima zakazano je za 5. maj 2025. godine. Ipak brojne optužbe i velika zatvorska kazna nisu ono što najviše zabrinjava repera, bar prema navodima njegovog advokata koji je otkrio šta je to što najviše smeta reperu u zatvoru dok očekuje suđenje.

Advokati muzičkog mogula tvrde da je Kombsova najveća poteškoća tokom boravka u zatvoru hrana koju jede.

„Mislim da je hrana verovatno najteži deo,” izjavio je Kombsov advokat, Mark Agnifilo, novinarima ispred saveznog suda na Menhetnu, nakon statusne konferencije.

Na sudu, u četvrtak, 10. oktobra, suđenje za seksualne zločine repera zakazano je za 5. maj 2025. godine, što ga je navodno razbesnelo koji ne može da dočeka svoj dan na sudu.

Pi Didi je trenutno smešten u Metropolitanskom centru za pritvor u Bruklinu dok čeka suđenje. Prema izvorima, njegov dan iza rešetaka počinje u 6 ujutru sa doručkom koji se sastoji od žitarica, voća i kolača za doručak.

Tokom radnih dana, ručak se služi u 11 sati, a večera posle prozivke u 16 sati. Ručkovi obično uključuju glavna jela poput hamburgera, pečene ribe ili goveđih takosa, dok se vikendom služe kajgana i peciva.

Za večeru su na meniju jela kao što su pileće fahite, pasta i pečena govedina. Zatvor takođe nudi „zdrava za srce“ jela i vegetarijanske opcije poput sočiva, tofua i pečenog pasulja.

Tokom svog pojavljivanja na sudu u četvrtak, Kombs je nosio zatvorsku odeću u boji peska, bio je nepomičan i gledao je pravo ispred sebe. Kada je izašao iz pritvorske ćelije, mahnuo je rođacima u galeriji i zagrlio svoje advokate.

Kombsova majka doputovala je iz Floride i bila je prisutna u sudnici, rekao je Entoni Riko, jedan od njegovih advokata, u četvrtak. Reperova deca su takođe bila prisutna.

Izvor je za magazin PEOPLE rekao: „Deca su bila veoma srećna što su mogla da podrže svog oca. Cela porodica je bila tu. Ujedinjeni su u podršci i njemu je bilo drago što ih vidi sve zajedno.”

Credit: David Dee Delgado / Getty images / Profimedia

Tužioci su naveli da će im trebati oko mesec dana da izvuku podatke iz njegovih zaplenjenih uređaja. Opisujući količinu podataka kao „neverovatno veliku“, naveli su da bi mogli da podignu dodatnu optužnicu nakon što svi podaci budu izvučeni.

Kombs je proveo poslednjih mesec dana iza rešetaka nakon što je njegov zahtev za kauciju odbijen čak dva puta, iako su njegovi advokati podneli žalbu kako bi ga pustili na slobodu do suđenja.

Muzički mogul, koji je decenijama akumulirao ogromno bogatstvo unutar muzičke industrije i van nje, optužen je za trgovinu ljudima radi seksualne eksploatacije, reketiranje i organizovanje prostitucije 17. septembra.

Kombsa federalni tužioci optužuju da je organizovao navodne „Freak offs“, što je u optužnici opisano kao visoko organizovane seksualne predstave. Tužioci tvrde da je Kombs primoravao ili prisiljavao žene da učestvuju sa muškim seksualnim radnicima.

Nakon što je zahtev za kauciju odbijen, sudije su navele mogućnost uticanja na svedoke, a Kombsovi advokati su podneli žalbu američkom Apelacionom sudu.

U drugj žalbi ove nedelje, reperovi advokati tvrde da su tužioci pustili snimak sa nadzorne kamere koji navodno prikazuje mogula kako nasilno napada svoju bivšu, Kasandru Kesi Venturu, u hotelu u Los Anđelesu 2016. godine.

Snimak, koji je CNN objavio u maju, navodno prikazuje Pi Didija kako stavlja ruke oko Kesinog vrata, udara je, šutira i baca predmet na nju. Iako ga je reperova nekadašnja devojka tužila za fizičko i emocionalno zlostavljanje, te je u tužbi navela da ju je Didi između ostalog primorao na seks sa drugim muškarcima, oni su uspeli da se nagode van suda.

Credit: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Međutim, prema mišljenju javnosti, Kesina tužba je pokrenula lavinu koja je dovela do sadašnjih optužbi protiv repera.

Odbrana sada zahteva da se ovaj snimak sakrije: „Procurili snimci su doveli do štetnog i visoko pristrasnog izveštavanja u medijima, posebno senzacionalizujući istragu i učešće porodice gospodina Kombsa,” tvrdili su njegovi advokati.

Tužioci su u pismu sudiji, koje je ABC News dobio, čvrsto odbacili ove tvrdnje.

„Vlada nije posedovala snimak pre nego što ga je objavio CNN,” napisali su tužioci. „Zapravo, u trenutku kada je CNN objavio snimak, Vlada nije posedovala nijedan video incidenta iz marta 2016. godine.”

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz