Pretraži

Naša poznata glumica u haljini od 500 dolara zasenila svetski džet set: Na holivudskom događaju pokazala zašto važi za jednu od najlepših Srpkinja

Showbiz
0
Credit: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naša poznata glumica Nina Seničar nedavno je oduševila sve i zasenila brojne poznate ličnosti na jednom holivudskom događaju održanom u Los Anđelesu.

Nina već godinama živi u Americi, a tamo je svila i porodično gnezdo sa glumcem Džejom Elisom, kome je izgovorila sudbonosno „da“ pre dve godine. Njen suprug gradi uspešnu karijeru dok je Nina posvećena odgajanju njihove ćerkice i sina.

Ipak, glumica nije zapostavila ni svoju karijeru, te je u psolednje vreme često u Srbiji zbog projekata na kojima radi. Međutim, kako se neretko u svetskim medijima našla zahvaljujući svojoj lepoti i besprekornom stilu, Nina je rado viđen gost i na brojnim holivudskim dešavanjima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Tako se ona sada našla na prestižnom događaju u Los Anđelesu pod nazivom „Veuve Clicquot Polo Classic“, poznatom po tome što spaja svet mode, sporta i Holivuda.

Ovaj događaj okupio je krem svetskog džet seta, a ovoga puta se na spisku zvanica našla i jedna od naših najlepših glumica.

Nina se na ovom događaju pojavila u krajnje svedenom izdanju koje je odisalo prefinjenošču i glamurom. Uska, pripijena crna top haljina savršeno je istakla njenu vitku figuru i naglasila njene obline. Kosa zalizana u rep i jednostavna šminka savršeno su istakle glumičine prefinjene crte lica. Efektan puf detalj u beloj boji na samom kraju haljine razbio je monotniju ovog autfita.

Credit: WALTER / Bestimage / Profimedia

Srpkinja je na ovom događaju ponela haljinu brenda „Ronny Kobo“, čija cena iznosi 578 dolara. S obzirom na to da poznate ličnosti u Holivudu neretko nose modele vredne i po nekoliko desetina hiljada dolara, ovo izdanje naše glumice pokazalo je i da jefitiniji modeli takođe mogu ostaviti efektan utisak ukoliko ih ponese prava osoba.

Pored Nine, na ovom događaju su se našle i brojne druge poznate ličnosti poput Alesandre Ambrozio, Roberta Patinsona i njegove partnerke Suki Voterhaus i mnogi drugi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz