Pretraži

Veliki dan u domu Rajkovića: Fudbaler iznenadio suprugu romantičnim gestom, pokazali da je ljubav jača nego ikada (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Samo mesec dana nakon što su poželeli dobrodošlicu trećem detetu, Ana i Predrag Rajković proslavljaju važan datum koji im je zauvek promenio živote.

Popularna influenserka i fudbaler započeli su svoju ljubavnu priču pre tačno 7 godina kada su stupili u vezu. Iako je jednom prilikom za domaće medije ispričala da nije bila od samog početka sigurna u vezu sa Peđom, očigledno je da se Ana prevarila, s obzirom da par godinama uživa u srećnom braku i vezi.

Oni su pre nešto više od mesec dana postali ponosni roditelji devojčice za koju su izabrali ime Nora. Mezimica je došla kao ispunjenje Anine velike želje, s obzirom na to da je influenserka više puta otkrila da priželjkuje žensko dete nakon dva dečaka koje je dobila sa fudbalerom.

Poznato je da Peđa gotovo svakodnevno ugađa supruzi i njihovoj sve većoj porodici, ali nije tajna ni to da Ana njemu predstavlja najveću podršku kada je njegova karijera u pitanju.

Golman je svoju suprug i na današnji dan iznenadio romantičnim gestom. On je najpre na svoj profil okačio njihovu zajedničku fotografiju koju je obeležio simboličnim stikerima vezanim za godišnjicu.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Nakon toga, Ana je na svom profilu podelila buket cveća kojim ju je suprug obradovao. Peđa trenutno boravi u Srbiji zbog svojih obaveza oko reprezentacije, te je ovaj popularni par dobio priliku da provedu ovaj važan dan zajedno, kao i da uživaju u svojoj, od nedavno proširenoj, porodici.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence