Pretraži

„Otvaramo konkurs za najljubomorniji komentar“: Katarina Lazić nakon izlaska iz porodilišta odgovorila na brojne prozivke (FOTO)

Showbiz
0

Supruga Darka Lazića, Katarina, porodila se u nedelju uveče, a juče je nakon što je napustila porodilište odlučila da se obračuna sa „hejterima“ koji su joj uputili negativne komentare na društvenim mrežama.

Darko i Kaća su postali ponosni roditelji jedne devojčice, kojoj su dali simbolično ime Srna. Tokom cele trudnoće, folkerova supruga je nastavila sa zdravim načinom života koji je vodila i pre nego što je ostala u drugom stanju, a iako je u jednom trenutku prestala sa treninzima, ona je nastavila da vodi računa o ishrani što je rezultiralo njenim savršenim izgledom tokom trudnoće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Lazić (@katarinalazic_24)

Upravo zbog svog izgleda se nekoliko puta našla na meti negativnih komentara onih koji su tvrdili da njena kilaža i mršavost nisu zdravi za bebu, na šta je Katarina imala oštar komentar, te je između ostalog istakla da izgled u trudnoći zavise od načina života pre iste, kao i od genetike.

Samo dva dana nakon porođaja, Kaća je na svom profilu objavila umetničke fotografije, na kojima je u nagom izdanju istakla trudnički stomak koji je prekrila zlatom. Ipak, iako se radi o profesionalnim fotkama kojim je želela da obeleži kraj trudnoće, ovaj postupa folkerove supruge je naišao na lavinu negativnih komentara onih koji su smatrali da jedna majka ne treba ovako da se slika.

Nakon što je juče izašla iz porodilišta, Kaća je odlučila da se obračuna sa hejterima preko svog Instagram storija, te je odgovorila na sve prozivke koje su joj uputili u komentarima.

„Uskoro otvaramo konkurs za najljubomorniji komentar na moje telo u 9. mesecu i zgodne noge u kratkoj haljini kada sam izlazila iz bolnice, ajmo nesrećne žene, ko voli nek’ izvoli“, napisala je ona.

Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Katarina je potom dodala da ne razume količinu negativnih komentara.

„Šalu na stranu, žene niko vas ne tera da gledate i niko vas ne osuđuje ako niste zgodne, nemojte ni vi osuđivati ako neko jeste. Kako zračiš tako privlačiš, probajte malo da zračite pozitivom, možda budete makar malo srećnije u životu“, istakla je ona na kraju.

Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz