Pretraži

Šta se nalazi u torbi novopečene mame? Hejli Biber otkrila šta uvek ima sa sobom u personalizovanom komadu vrednom 2.300 dolara (FOTO)

Showbiz
0
Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hejli Biber već godinama važi za pravu ikonu stila i trendseterku, čiji modni i bjuti izbori postaju viralni velikom brzinom. Po svemu sudeći, majčinstvo nije usporilo Hejli Biber kada je reč o građenju njenog ličnog stila što je ona sad i pokazala svojom „mommy“ torbom.

Samo mesec dana nakon što je sa suprugom Džastinom Biberom dobila sina Džeka Bluza Bibera, Hejli se „ponovila“ prvo sa dijamantskom ogrlicom sa inicijalima svog deteta, a sada i sa veoma skupom dizajnerskom torbom za bebe.

Foto: Instagram printscreen/haileybieber

U objavi na Instagram nalogu njenog brenda Rhode, osnivačica ovog brenda za lepotu, pokazala je šta se nalazi u Goyard Saint Louis XXL torbi, na kojoj su zeleni monogram inicijali njenog sina „JBB“.

Ova upečatljiva torba, čija cena iznosi 2.300 dolara, bila je dovoljno velika da ponese sve što je „neophodno za jesen“, kako je Rhode opisao u objavi, uključujući dva neobjavljena proizvoda.

Jedan od proizvoda, zapakovan u elegantnu sivu bočicu, čini se da je SPF, što je oduševilo fanove Rhode beauty linije, jer će na taj način biti kompletirana trenutna postava proizvoda koja sadrži čistač, tonik, serum i hidratantnu kremu.

Drugi proizvod je bila tanka olovka za usne u nijansi karamele koja je savršeno pristajala uz Hejline nove kestenjaste pramenove.

Pored još nekoliko Rhode proizvoda, u torbi su se naišli i vitamini neophodni novopečenoj mami, četka za kosu, mobilni telefon, naočare za sunce i flašica za mlekom.

Foto: Instagram printscreen/rhode

Hejlina promena boje kose samo je jedan od nekoliko znakova da prihvata novu estetiku sa beauty i stilskim potpisima koji pristaju novoj mami. Još jedan primer? Od kako se porodila krajem avgusta, nosi prsten na kojem piše „mom“ ispisano dijamantima od 18 karata, uz nokte u boji kafe, oblikovane u bademovom stilu.

I pored novih obaveza, čini se da Hejli nalazi vremena za sve, pa čak i za društvene mreže, te je i pre nego što je napustila porođajnu salu — ubrzo nakon što je Džek stigao, objavila fotografiju na kojoj drži sinovu slatku nožicu sa sveže nalakiranim francuskim vrhovima, koje je Justin pomogao da odabere.

U to vreme, njena manikirka Zola Ganzorigt otvorila je dušu za Vogue, rekavši: „Džastin je bio taj koji je birao Hejlin dizajn noktiju poslednjih nekoliko puta, i on je želeo“ da ima „više neutralan, nude-beli mikro francuski“ stil.

Roditeljstvo očigledno prija i Hailey i Justinu, koji ima 30 godina. „Njih dvoje su u potpunom blaženstvu,“ rekao je izvor za Us Weekly.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz