Pretraži

U šetnji sa naslednikom: Katarina Živković podelila emotivne fotografije sa sinom, zbog jednog detalja se svi pitaju da li je pevačica VERENA?! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pre nešto više od dva meseca, Katarina Živković se po prvi put ostvarila u ulozi majke kada je na svet donela zdravog dečaka, a sada je pevačica raznežila sve sa nekoliko fotografija sa naslednikom.

Krajem marta ove godine, Kaća je nakon brojnih spekulacija potvrdila da je u drugom stanju i da očekuje prvo dete. Ona je tom prilikom najavila i povlačenje iz medija, te je gotovo celu trudnoću provela daleko od očiju javnosti.

Kada su početkom avgusta stigle vesti da se pevačica porodila, saznalo se i da je dobila i dečaka, a Kaća je na izlasku iz porodilišta uhvaćena sa širokim osmehom na licu. Ona se poslednjih par meseci u potpunosti posvetila majčinstvu, te se retko oglašavala na društvenim mrežama, ali je sada podelila fotke koje su raznežile njene mnogobrojne fanove.

Naime, Katarina je odlučila da iskoristi tople jesenje dane i da ovekoveči šetnju sa sinom u nekoliko fotki. U crnoj haljini na kratke rukave, pevačica je pokazala da je vrlo brzo nakon porođaja povratila svoju vitku figuru. Nju je takođe krasio široki osmeh dok je gurala sina u crnim kolicima sa bebe, a fotografiju je ukrasila stikerom sa natpisom „Mamin sin“.

Nedugo potom, pevačica je podelila i kako uživa sa naslednikom u odmoru posle šetnje. Veliku pažnju na poslednjoj slici je poneo prsten koji Kaća nosi na domalom prstu. S obzirom na to da je ovaj prst tradicionalno rezervisan za verenički prsten, mnogi se sada pitaju da li će ova novopečena mama uskoro stati na „ludi kamen“.

Iako javnost nije upoznata sa Katarininim izabranikom, pevačica je više puta isticala da su ona i njen partner već nekoliko godina u srećnoj vezi, ali da je zajednički dogovor da se on ne eksponira u javnosti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz