Pretraži

„Privatno nije baš onako kako to javno deluje“: Anja Bla u toku spremanja za PRVI DEJT otkrila pravi razlog svađa sa Bakom Prasetom

Influence
0
Foto.Printscreen/Instagram:anjablaa

Jedna od najpopularnijih influenserki sa naših prostora, Anja Bla, iznenadila je sve novim klipom u kom se spremala za prvi dejt, nakon čega je progovorila o trenutnom odnosu sa Bakom Prasetom.

Anja je kao naslov klipa stavila „Spremam se za prvi dejt“, te je na samom početku i rekla: „U današnjem videu se spremamo zajedno za prvi dejt, šminkamo se, oblačimo se i ja vam kao malo dajem savete kako osvojiti muškarca.“

Foto: Youtube printscreen/Anja Blaa

Ovaj njen video iznenadio je mnoge, s obzirom na to da su početkom leta ona i jutjuber Baka Prase objavili raskid njihove dugogodišnje veze. Ipak, njihov odnos nastavio je da intrigira javnost i njihove fanove, a pre nekoliko dana ovaj nekadašnji par je ušao u sukob u jednom Bakinom lajvu, nakon čega je jutjuber „zapretio“ da će otkriti pravi razlog raskida.

Sada, u toku spremanja za prvi dejt, Anja je odlučila da se osvrne i na temu njenog trenutnog odnosa sa Bogdanom, te je otkrila da nije sve kako se čini na društvenim mrežama.

„Privatno nije baš onako kako to javno deluje. Iako je on mene razočarao ne mogu, a da ne kažem da mi je malo žao koliko ga ljudi maltretiraju po komentarima. Svi su videli da on mene veoma često komentariše na lajvovima i u 90% slučajeva je sve veoma lepo, podržao je moj fitnes program koji sam objavila, podržao je što sam krenula da snimam za Jutjub, tako da ovim putem da mu se zahvalim na tome“, rekla je ona na početku, pa otkrila kako dođe do njihovih svađa.

„Tu i tamo se desi da on ima neke fore koje meni baš i nisu smešne i smatram ih nepotrebnim, ali nije nešto da mu previše zameram, zato što ja znam šta on privatno misli i znam da on ekstremno odvaja poslovno od privatnog. Ono što želim da kažem jeste da smo mi privatno u dobrim i korektnim odnosima. To kažem zato što javno ponekad deluje da on mene proziva i da je zao prema meni, što baš i nije tako.“

Anja Bla i Baka Prase
Foto:Printscreen/Instagram:bakaprase

Anja je potom priznala da se desi vrlo često da i ona njega isprovocira zbog čega dolazi do neslaganja, ali da suštinski njih dvoje nisu u lošim odnosima, te da zna da se uvek može osloniti na njega.

„Ja znam da je on prva osoba koja bi mi pomogla i učinila nešto da mi zatreba. Desilo se da sam i ja njega par puta provocirala, što javno što privatno, pa se on razbesni na mene, pa krene da lupeta gluposti… Grešimo oboje, nije nam lako… Mi nismo neprijatelji i to se neće nikad desiti, iako bi to možda mnogi voleli“, rekla je influenserka na kraju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence