Pretraži

„Valjda će i mene zvati“: Poznata pevačica prokomentarisala lajv Bake Praseta i Karleuše, pa otkrila šta misli o skupocenim poklonima jutjubera

Showbiz
0

Pevačica Mia Borisavljević prokomentarisala je za medije lajv Bake Prase i Jelene Karleuše koji je uzburkao javnost, te je otkrila da li bi i sama učestvovala u nečemu sličnom.

Brojne poznate ličnosti okupile su se sinoć na jednom prestoničkom događaju, a među njima se našla i Mia Borisavljević. Iako se neko vreme posvetila svom privatnom biznisu i centrima za treniranje koje je otvorila, pevačica se polako vraća svojoj muzičkoj karijere, te je nedavno izbacila novu pesmu, a radi i na brojnim novim projektima.

Ona je sada za okupljene medije progovorila upravo o javnim događajima, te otkrila ko više uživa u njima, ona ili njen suprug Bojan Grujić, s obzirom na to da on ne voli da se eksponira u javnosti.

„Ja sam veselija prvih pola sata, a on posle. Ja brzo planem, ali se brzo ugasim i ugasim, a Bojan ima kasno paljenje“, našalila se pevačica.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Veliku pažnju u nedelju uveče je privukao lajv između Jelene Karleuše i Baka Praseta, koji mediji, ali i brojne poznate ličnosti ne prestaju da komentarišu. Mia je sada prokomentarisala i njih dvoje, te otkrila da li bi i ona pristala da se nađe u nekom lajvu jutjubera.

„Nisam odgledala, spavala sam, ali pogledaću. Nisam znala da joj je poklonio gaćice i „Roleksa“, valjda će i mene zvati, vidite šta je sve ona dobila. Drago mi je da je ona dobila sve to, žena i treba da dobija poklone. Isplatiće se njemu to od pregleda. Super je što je sve humanitarnog karaktera, lep gest.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz