Pretraži

Jelena Karleuša otkrila kako Devito izgleda bez maske! Pevačica progovorila o popularnom izvođaču, pa podelila malo poznate detalje

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Lajv Jelene Karleuše i Bake Praseta pre dve noći privukao je ogromnu pažnju, kako gledalaca, tako i medija u regionu koji ne prestaju da bruje o njihovom susretu.

Jelena i Baka su tokom lajv uključenja na Youtube-u govorili o različitim temama, a pevačica se ovom prilikom dotakla i pojedinih privatnih detalja koji su šokirali javnost, dok je ipak najveću pažnju i oduševljenje javnosti izazvao njihov humani gest – prikupljanje novca za žrtve stravičnih poplava u Bosni i Hercegovini.

Baka i Jelena su ovom prilikom spomenuli i pojedine izvođače sa domaće scene, a dok su komentarisali Jelenin spot za pesmu „Karly bit*h“ u kom se u jednom trenutku pojavljuje i Devito, pevačica je iskoristila priliku da progovori o ovom popularnom izvođaču.

Foto: Youtube printscreen/Baka Prase

– Videla si Devita bez maske?! Koji fleks! – rekao je Baka, na šta je Jelena odgovorila:

– Ja mislim da Devito, kada bi skinuo masku, da bi bio tri puta veća zvezda, pošto je toliko sladak… – rekla je Karleuša i dodala:

– Ne kao ti, ali je super. Predivan dečko!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz