Pretraži

IDJShow vlada trendingom, na društvenim mrežama milionski pregledi!

IDJShow
0
Foto: IDJShow

U najneizvesnijoj epizodi vodećeg regionalnog digitalnog muzičkog takmičenja IDJShow, emitovanoj u petak na TV Nova, audicije su završene i odabrano je 24 takmičara koji će nastaviti da se bore u narednoj fazi takmičenja.

Ovu uzbudljivu epizodu uživo je pratilo skoro 14.000 gledalaca na IDJVideos YouTube kanalu, a epizoda je odmah ušla i u trending, te je u Srbiji zauzela visoko 4. mesto, Crnoj Gori 6. mesto, u Makedoniji 12, a u Bosni i Hercegovini 35. mesto te liste.

Epizoda trenutno broji čak 248.000 pregleda, a klipovi na društvenim mrežama broje više od 5 miliona pregleda.

Svoje takmičenje u show-u nastaviće Hana Mašić, Mitko Georgievski, Paula Kostelac, Pavle Kaličanin, Anđela Šutić, Sara Simonović, Kristina Strezoska, Emin Demirović, Lenka Stojčević, Luna Bejkov, Nikolina Budiša, Nina Bojović, Lana Vukčević, Aleksandar Miletić, Nina Simonović, Đurđija Stojančić, Bojana Srdanović, Katarina Dakić, Tara Veljković, Stefan Efremov, Belmin Malkić, Ksenija Tanu, Pavle Vasiljević i Zorana Mrđa.

Voditelj Džordži otkrio je da nas u narednoj epizodi očekuje Workshop faza, gde će IDJCoach-evi Nataša Bekvalac, Relja Popović i Darko Dimitrov zajedno upoznati svakog takmičara pojedinačno i davati im zadatke, a kakvi će to biti zadaci – tek ćemo videti.

Ne propustite nastavak show-a koji će u narednoj epizodi pokazati koliko su takmičari spremni za zvezdani put pred njima, jer kako je Dimitrov istakao – „ko najviše grize, naravno uz talenat, najdalje i dogura“.

Najpopularnije digitalno muzičko takmičenje svakog petka u 21:30h, ekskluzivno na TV Nova!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije EON SAT  bilo gde u Srbiji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow