Pretraži

„Kako je nije sramota?!“ Mreže bruje o pojavljivanju Megan Markl na crvenom tepihu na koji je došla – nepozvana!

Showbiz
0
Credit: CraSH / Zuma Press / Profimedia

Megan Markl ponovo se nalazi na udaru holivudskih tračeva, a ovoga puta javnost se obrušila na nju jer se vojvotkinja navodno pojavila nepozvana na jednom humanitarnom događaju.

Vojvotinja od Saseksa, Megan Markl, pojavila se nenajavljena u subotu uveče na gala večeri koju je organizovala Dečija bolnica u Los Anđelesu, a sudeći po komentarima ona je zaista došla bez prethodne najave s obzirom na to da navodno ni sami organizatori nisu znali da ona dolazi – jer je nisu ni pozvali.

S obzirom na to da njen suprug, princ Hari, trenutno boravi u Engleskoj, Megan se na ovom događaju pojavila sama, i to noseći haljinu „Karoline Herere“ koju je „reciklirala“ sa jednog događaja 2021. godine.

Kako piše People, vojvotkinja se smeškala, fotografisala, dala izjavu za medije i popričala s medicinskim sestrama koje rade u ovoj ustanovi, a potom ju je „član osoblja ispratio do zadnjih vrata“, s obzirom na to da nje nema ni na jednog od fotografija iz prostora u kom se događaj održavao.

Credit: CraSH/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ovaj portal dodaje da je Megan Markl iznenadila svojom posetom kako bi podržala važan skup, kao i da ona „nije bila očekivana, ali je bila glamurozna“. Iako još uvek nije stigla zvanična potvrda da li je vojvotkinja bila pozvana ili ne, poznato je da humanitarna fondacija nje i njenog supruga „Archewell“ ne sarađuje sa ovom bolnicom.

Društvenim mrežama se šire komentari da članak koji je People objavio sugeriše da je Megan Markl došla samo da bi se fotografisala, a mnogi su se osvrnuli i na njen izgled, te istakli da je evidentno da se vojvotkinja spremala na brzinu.

„Stara haljina, šminka i frizura na brzinu… ona je stvarno došla neplanirano“, „Pogledajte kako se Keli sklanja dok je ona steže za ruku, žena razmišlja kako da je se oslobodi“, „Kako je nije sramota?“, „Uhvatila je Keli jer se nada da će ući s njom“, „Zar da jedna vojvotkinja dozvoli sebi da ide tamo gde je ne žele?“, samo su neki od komentara na mrežama.

Podsetimo, čini se da Megan i Hariju u poslednje vreme ne cvetaju ruže u Holivudu, te je nedavno otkriveno a je Meganina kulinarska emisija odložena do 2025. zbog problema sa autorskim pravima.

Pre toga, britanski kraljevski par je izgubio i ugovor sa Spotifajem vredan 15 miliona funti i trenutno su u potrazi za novim izvorima prihoda. Međutim, prema navodima njima su i saveznici u Holivudu počeli da okreću leđa, a izvor otkriva da su ih odbacili i brojni poznati sa takozvane A liste, uključujući i glavu Kardašijan-Džener klana, Kris Džener.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz