Pretraži

„Rolex je pravi, provereno i šokantno“: Oglasila se Jelena Karleuša nakon lajva sa Bakom, otkrila istinu o skupocenim poklonima, pa javno pohvalila Nućija i Vojaža (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Oglasila se Jelena Karleuša nakon sinoćnjeg kontroverznog lajva sa jutjuberom Bakom Prasetom, pa se osvrnula na humanitarni cilj zbog kog je lajv i održan.

Mediji od jutros ne prestaju da bruje o lajvu koju su sinoć držali Baka i Karleuša, kao i o humanitarnom karakteru ovog događaja s obzirom na to da je sav novac doniran najugroženijima u Bosni i Hercegovini.

Podsetimo, na lajvu je skupljeno 15.000 evra, a jutjuber je obećao da će on sam donirati 10.000 evra, a najviše pažnje privukle su poznate ličnosti koje su donirale velike sume, među kojima su se izdvojili Đokovići, kao i Nući i Vojaž.

Sada se i sama Karleuša oglasila na svom Instagramu i prokomentarisala celu situacija i podelila svoja iskustva sa lajva, a takođe je uputila i javne pohvale Vojažu i Nućiju, sa kojima je u poslednjih nekoliko meseci imala par neslaganja.

„Balkan se sinoć ujedinio i pokazao da smo zajedno najjači! Hvala na donacijama i pomoći za ljude unesrećene u poplavama u BiH. Hvala Baki Prasetu što je pokazao da je plemenitog srca i sto svoju popularnost koristi da pomogne drugima. Time je dao divan primer kako neko koga mladi vole treba da razmišlja. Hvala za ogromnu novčanu svotu koju je uplatio za BiH. Hvala mnogim javnim ličnostima poput Nućija i Vojaža koji su takođe donirali novac! Hvala našim gledaocima koji su pokazali VELIKO SRCE i zajedno skupili pomoć! Sinoć sam bila do suza dirnuta svima vama!“, napisala je ona na početku, a potom se osvrnula na skupocene poklone koje je dobila od jutjubera.

Naime, Baka je Jelenu iznenadio sa skupocenim Rolexom vrednim 100.000 evra, kao i najnovijim Ajfonom 16. Iako je u lajvu pevačica dovela u pitanje autentičnost sata, te je u jednom trenutku rekla da je fejk, sada je na svom storiju demantovala pređašnje tvrdnje.

Foto: Youtube printscreen/Baka Prase

Takođe, ostala sam bez teksta zbog stvarno veoma skupih poklona koje sam dobila (da, „Rolex“ je pravi, provereno i šokantno). lako sam pokušala da odem bez svih tih poklona, Bogdan me je pratio do kola i bukvalno me prisilio da uzmem. Smatram da su pokloni preskupi i da je moju naklonost svakako dobio svojim plemenitim gestom za ljude u nevolji, te da ne ide da uzimam skupe poklone od ljudi koje jedva poznajem, ali „NE“ nije postojalo kao opcija. Ostaje da se istom merom revanširam i to ću učiniti sa zadovoljstom!“, dodala je ona.

Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz