Pretraži

„Iz krajnosti u krajnost“: Saška Veselinov Đoković pokazala trbušnjake, pa otkrila sve o svojoj svakodnevnoj rutini (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Influenserka Saška Veselinov Đoković neretko je komentarisana na mrežama zbog svog izgleda i lepote, a sada je podelila i da je rešila da se vrati redovnim treninzima.

Saška u poslednje vreme privlači veliku pažnju medija, naročito intervjom koji je nedavno dala za jedan hrvatski portal u kom je otkrila brojne detalje iz privatnog života koji intrigira mnoge naročito s obzirom na to da je udata za Đoleta Đokovića, mlađeg brata proslavljenog tenisera Novaka Đokovića.

Ona je progovorila o životu sa slavnom porodicom, te je otkrila koliko je slavno prezime uticalo na nju, šta joj je to donelo, a šta oduzelo. Saška je između ostalog otkrila i da je doživela brojna razočaranja u poslednje tri godine.

S obzirom na to da je Saška pre upoznavanja sa Đoletom bila voditeljka i da se bavila influensingom, te da je važila za jednu od najatraktivnijih mladih zvezda na našim prostorima, ona je i sada neretko komentarisana zbog svog izgleda.

Poznato je da je u trudnoći otkrila da boluje od Hašimoto virusa koji je dosta uticao na njenu kilažu i promenio njen način života i ishranu.

Sada, Saška se slikala u teretani pred trening, i iako bi joj mnogi pozavideli na ravnom stomaku, trbušnjacima i izvajanoj figuri, influenserka je priznala da se tek sada vraća redovnom vežbanju i treninzima.

„Kod mene je sve iz krajnosti u krajnost. Ili treniram svih 9 meseci u trudnoći ili se godinu dana ne pojavim u teretani. Sad je došlo vreme da se pojavljujem“, napisala je ona.

Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Podsetimo, u nedavno održanom lajvu Bake Praseta i Jelene Karleuše, donacije su išle porodicama u Bosni i Hercegovini koje su u nedavnim poplavama izgubile sve, a najveći donatori tokom lajva bili su upravo Đokovići, odnosno Saška i Đole, koji su za ovu svrhu izdvojili 3000 evra i oduševili naciju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence