Pretraži

„Danima me uznemirava!“ Anja Bla se javno požalila na problem koji ima sa nepoznatim dečkom, pa uputila jasnu i oštru poruku

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Popularna influenserka Anja Bla otkrila je da je već danima neko uznemirava telefonskim pozivima, te je sa svojim pratiocima podelila taj broj, a potom se i obratila osobama koje je uznemiravaju i prate. 

Nakon što je početkom leta objavila raskid dugogodišnje veze sa Bakom Prasetom, Anja je par meseci putovala i uživala na brojnim egzotičnim destinacijama, a sa svojim pratiocima je gotovo svakodnevno delila prizore sa letovanja, iz luksuznih restorana, klubova i sa plaža.

Nakon što se vratila u Beograd i otpočela život u novom stanu koji je iznajmila, influenserka je smanjila aktivnost i posvetila se treninzima, a razvila je i svoj plan treninga uz pomoć kog devojke mogu postići savršen izgled i figuru na kojoj mnogi zavide Anji.

Ipak, popularna influenserka je sada otkrila da se bori sa uznemiravanje, te da je neko danima zove sa različitih brojeva, a potom je podelila jedan od tih brojeva i pozvala svoje pratioce da ga slobodno zovu.

„Ajde pls zovite ovaj broj pošto me uznemirava danima pozivima sa različitih brojeva, pa da vidi ovaj poremećeni dečko kako je kad mu zvoni telefon dan i noć. Hvala unapred“, napisala je Anja.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Ona se potom obratila i ostalima koji je uznemiravaju i prate, te otkrila da će objaviti identitet ovih ljudi čim im sazna imena.

„I sve ostale psihopate koje me uznemiravaju i prate ću da saznam ime i prezime i sve ću javno da vas objavim ko ste i šta ste, pa dva puta razmislite da li vam se isplati da večno budete okarakterisani kao manijaci“, dodala je.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Podsetimo, Anja je nedavno ušla u sukob sa bivšim dečkom, te je brojnim izjavama izazvale bes Bake Praseta, koji joj se obratio javno u jednom od svojih lajvova, a nakon njenog odgovora, jutjuber je nagovestio da je za njihov raskid postojao potpuno drugi razlog od onog koji je on naveo u svom klipu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence