Pretraži

Nakon Karleuše, Pi Didi bio je u kontaktu sa još jednom našom pevačicom! Pozvao je na njegovu žurku, ona nije htela ni da čuje (VIDEO)

Showbiz
0
Credit: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Vest o hapšenju Šona Kombsa, poznatog i pod imenom Pi Didi, nedeljama potresa Holivud i svet, a od kako je završio u pritvoru sve više i više kontroverznih stvari iz njegovog života isplivava na površinu. Ovaj skandal nije zaobišao ni našu scenu, te je sada na mrežama viralan snimak pokojne Ksenije Pajčine koja komentariše Pi Didijeve žurke.

Pre nekoliko dana na društvenim mrežama se pojavila fotografija naše proslavljene pevačice Jelene Karleuše sa Didijem. Njihov susret postao je viralna senzacija, a slika na kojoj pozira sa Jelenom obišla je svet. Mnogi su tada govorili o njihovom prijateljstvu i saradnji, a fanovi su se tada pitali i da li njihov susret „samo početak nečega većeg“.

Nakon što je pomenuta fotografija ponovo izazvala buru na Internetu upravo zbog reperovog hapšenja, Karleuša se oglasila na svom Instagramu i otkrila prirodu njihovog odnosa.

Ova slika je nastala veoma davno u kući Pi Didija i ono što se na slici ne vidi jeste da smo u društvu drugih najvećih američkih zvezda muzike i filma. Jedan od najvećih nas fotografiše. Nebitno ko. Svakako nisam sama, prisutan je i moj tadašnji partner i nije se dešavalo ništa neprimereno. Pi Didi se uvek ponašao normalno i kulturno“, otkrila je ona tom prilikom.

Pored Karleuše, pojavio se još jedan snimak nekada jedne od najpopularnijih pevačica sa naših prostora koja je u jednoj emisiji otkrila da je bila pozvana na Pi Didijeve zloglasne žurke, koje su jedna od glavnih razloga zbog kog se on danas nalazi iza rešetaka.

Naime, radi se o Kseniji Pajčini, koja je obeležila jedan period na muzičkoj sceni, a potom tragično izgubila život od ruke tadašnjeg dečka Filipa Kapisode, koji je najpre ubio nju, a potom i sebe.

Ksenija je u pomenutoj emisiji pričala o svom boravku u Njujorku, nakon čega je otkrila da je bila pozvana na žurku repera i producenta.

„Nisam otišla ni na P Didijevu žurku, ja to uopšte ne volim, stresira me i kad ne osetim da mi neko ne prija, pa makar to bio i Paf Dedi, ja onda to i ne radim, nekada će se to ispričati, ali moj drug me je tada pozvao na žurku sa Majom Latinović koja je sada milionerka i umro je od smeha kad sam mu rekla da ušivam nadogradnju plesačicama i da ne mogu jer sam umorna“, ispričala je pevačica tada.

Podsetimo, Didi je uhapšen u septembru. Kasnije je optužen za trgovinu ljudima radi seksualnog iskorišćavanja i za reketiranje. Didiju je odbijen zahtev za kauciju nakon što se izjasnio da nije kriv i naređeno mu je da ostane u pritvoru do suđenja. On je negirao je sve optužbe. Prema optužnici, Didi je organizovao „Freak Off“ događaje, koji su bile „raskošne i organizovane seksualne predstave“ — i često se dešavale u hotelskim sobama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz