Pretraži

Darko Lazić slavio pocepan uz trubače! Postao tata po treći put, a sve iznenadila poruka koju mu je javno uputila bivša supruga (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati folker Darko Lazić postao je tata po treći put, a ovaj događaj je obeležio velikom proslavom u krugu prijatelja i porodice, a žurku je ispratila i njegova supruga Katarina, ali putem društvenih mreža.

Katarina se porodila juče u toku dana, a par je za devojčicu izabrao simbolično ime Srna. Inače ime Srna simbol je elegancije, nežnosti i plahovitost. Srna simolizuje osobu koja koja je stidljiva, teži povlačenju, te je takođe vrlo ranjiva.

Novopečena tetka, odnosno jedna od Katarininih sestara je podelila i više informacija o prinovi, te je poznato da se beba rodila sa 2750 grama i da je dugačka 48cm, kao i da je sve proteklo u najbolje redu i da su i mama i beba dobro.

Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Darko je juče imao već dogovoren nastup na jednoj svadbi, ali je kada je završio sa tezgom organizovao veliko slavlje na kom su se okupile njegove brojne kolege, prijatelji i članovi porodice. Ponosni tata se nekoliko puta hvatao za mikrofon, a u skladu sa narodnim običajima njemu je iscepana košulja odmah po dolasku na mesto proslave.

U jednom trenutku, na slavlje su pristigli i trubači, a folker se sve vreme veselio i kitio ih novčanicama, te nije mogao da sakrije svoju sreću ni ponos zbog toga što se i treći put ostvario u ulozi tate. Podsetimo, Darko već ima dvoje dece, ćerku Lorenu koju je dobio u braku sa pevačicom i voditeljkom Anom Sević i sina Alekseja kog je dobio u vezi sa Marinom Gagić.

Upravo su objave jedne od njegovih bivših na ovaj poseban dan iznenadile sve. Naime, Ana Sević je uputila javnu čestitku ponosnim roditeljima, a potom se i našla na proslavi, na kojoj se veselila uz bivšeg supruga.

Foto: Instagram printscreen/anasevicofficial

Poznato je da je ovaj par neko vreme bio u lošim odnosima, te da su se našli i na sudu zbog alimentacije, ali oni su po svemu sudeći danas u nikad boljim odnosima, pa nakon što se Ana prošle godine pojavila na venčanju Katarine i Darka, ona se sada našla i na proslavi rođenja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz