Pretraži

„Zahvalne smo na prilici da otpevamo ovu pesmu“: Nastup sestara iz Makedonije u IDJShow-u postao HIT na mrežama, takmičarke se oglasile i otkrile utiske nakon učešća

IDJShow
0
Foto: IDJShow

U drugoj epizodi treće sezone popularnog muzičkog takmičenja IDJShow među brojnim takmičarima našle su se i sestre iz Makedonije, Magdalena i Nikolina Todorova.

Magdalena i Nikolina su za audiciju pripremile pesmu „Nenormalan lik“ Nikolije i Devita, međutim, uprkos tome što žiri nije bio oduševljen njihovom izvedbom zbog čega su dobile tri negativna glasa i napustile takmičenje, ovaj nastup privukao je veliku pažnju i postao hit na društvenim mrežama.

Foto: IDJShow

Darko je nakon njihovog predstavljanja prokomentarisao da je njihov nastup bio izuzetno interesantan i „idealan za Tiktok“, a ubrzo nakon toga dogodilo se da upravo ovaj snimak postane jedan od najgledanijih iz prethodne epizoda IDJShow-a.

Iako nisu nastavile takmičenje, sestre ne kriju zadovoljstvo zbog učešća u popularnoj trci talenata, a na svojim nalozima na Tiktoku podelili su snimak nastupa.

 

@magiofficialtiktok Bilo je divan dan, upoznali smo novi ljude pevali smo pred divnih i pozitivni pevaci sto nam je bilo jako drago. Nismo imali tremu i bas smo zahvalni na cela produkcija i ziri ❤️❤️ @Niki 💗 @IDJShow ♬ original sound – Magdalena💋

  • Zahvalne za priliku da otpevamo ovu pesmu – napisala je Nikolina na svom Tiktoku.

– Bio je divan dan, upoznale smo nove ljude, pevale smo pred divnim i pozitivnim pevacima, što nam je bilo jako drago. Nismo imale tremu i baš smo zahvalne celoj produkciji i žiriju! – dodala je Magdalena.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow