Pretraži

„Šta nam je ovo trebalo?“: Adriana Kadar samo nekoliko dana nakon selidbe na drugi kontinent otkrila da je sve u totalnom haosu!

Influence
0
adriana kadar
Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Adriana Kadar i njen suprug Sava Džehverović proteklog vikenda su napustili Srbiju i preselili se u Dubai, a sada je influenserka podelila svoje prve utiske i otkrila kako nakon par dana gleda na ovu veliku promenu na koju su se odlučili.

Oni su prošle nedelje iznenadili fanove video klipom koji su objavili na svom Jutjub kanalu, a u kom su najavili svoje preseljenje i otkrili da o tome razmišljaju još od januara ove godine.

Nakon samo par dana oni su na društvenim mrežama podelili da su stigli u Dubai, a emotivnim snimkom su podelili svoje prve utiske i osećanja.

Sada nakon gotovo nedelju dana provedenih u Dubaiju, Adriana je podelila niz fotografija iz ovog popularnog grada, ali je njen opis otkrio da ipak nije sve kako se čini na njihovim platformama.

„Kakav rolerkoster emocija ovih dana… Naizgled sve savršeno, ali zapravo je u glavi jedan veliki haos. Da li smo napravili ispravnu odluku? Šta smo postigli ovim korakom? Da li odvajanje od familije ima cenu? Sve smo imali u Srbiji, a opet je nešto falilo, da li ćemo to ovde naći? Da li smo mi stvoreni za velike stvari ili u ovom slučaju treba biti skroman? Da li će Dorotea imati bolju budućnost? Sve je preskupo. I još milion pitanja. Potpuni izlazak iz komforne zone i znam da je početak jako težak i da ćemo još 100 puta reći „Šta nam je ovo trebalo?“ Ali u dubini duše i Sava i ja verujemo da smo ovde sa razlogom. Nešto postoji“, napisala je ona.

Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Influenserka je potom i na storijima podelila nekoliko fotografija i snimaka, na šta joj je neko poslao poruku u inbox da se uopšte ne primećuju da su ona i Sava u haosu.

„Nije život Instagram. Jurimo se po stanu ceo dan Sava i ja i razmišljamo šta gubimo, šta dobijamo. Imali smo sve u Srbiji, ali je nešto falilo. Da li ćemo se ikad skrasiti“, zapitala se Adriana.

Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence