Pretraži

„Želje se ostvaruju ako ih zaista mnogo želiš“: Luna Đogani danas ima poseban razlog za slavlje, jedan događaj joj je potpuno promenio život (FOTO)

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna influenserka i ponosna mama, Luna Đogani, emotivnom objavom i porukom koju je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrila je koliko je današnji dan bitan za nju i njenu porodicu.

Luna i Marko ovih dana imaju nekoliko razloga za slavlje, kao što je Miljković i najavio u svom rođendanskom postu. Nakon Markovog rođendan, ovaj popularni par je organizovao veliku proslavu kojom su obeležili njegov rođendan, kao i rođendan i krštenje njihove mlađe ćerke Lane.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni par je zasijao na proslavi, a ovu priliku su, između ostalog, iskoristili i da za medije progovore o brojnim temama koje su se vezivale za njih poslednjih nekoliko meseci, te je tako Luna prokomentarisala incident u koji je bio umešan njen suprug.

Iako su proslavili njen rođendan pre nekoliko dana, danas mala Lana puni godinu dana, te je Luna iskoristila ovu priliku da podeli emotivan video klip od snimaka i slika od njenog rođenja do sada i napiše joj poruku koja je raznežila sve.

„Pre tačno godinu dana na ovaj dan 04.10.2024 godine donela sam na svet još jedan blagoslov… Moju Lanu! Moje milo čedo, moje lane i sreću! Iako sam mislila da će i drugo dete da liči na tatu, kad si se rodila i kad smo te ugledali, iznenadila sam se da ipak ličiš malo na mamu! A onda kada sam videla tvoje oke, koje su sad iste kao mamine, pomislila sam „Želje se ostvaruju ako ih zaista mnogo želiš“ ! Kao što sam ja želela da TI, Lano moja, imaš mamine nestvarne oči! Volim te beskrajno, neka te Bog čuva, i budi mi dobro zauvek! Srećan ti 1. rodjendan“, napisala je ona.

Nakon toga, influenserka je podelila i jednu sliku od jutros, a malena Lana je svoj prvi rođendan dočekala u naručju ponosne mame, te su svi još jednom imali priliku da se uvere u to koliko devojčica neodoljivo liči na Lunu.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence