Pretraži

Jelena Karleuša izvela Baku Praseta na ručak?! Slika iz luks restorana izazvala buru na mrežama, svi komentarišu odnos pevačice i jutjubera (FOTO)

Influence
3
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Baka Prase ne prestaje da privlači pažnju javnosti, a sada je još jednom izazvao lavinu reakcija i to fotkom iz luks restorana, a po svemu sudeći društvo mu je pravila Jelena Karleuša.

Baka Prase i Karleuša stupili su nedavno u kontakt, kada je jutjuber pozvao pevačicu da mu bude gost u jednom od lajvova, na šta mu je Jelena snimila urnebesnu glasovnu poruku koju je on pustio svojim fanovima.

Oni su nakon toga uspeli da naprave uspešan dogovor, nakon čega je Baka najavio lajv za nedelju, 6. oktobar. Iako su tokom godina imali nekoliko javnih neslaganja, čini se da njih dvoje zakopali ratne sekire zbog čega mnogi u nedelju očekuju pravi šou.

Baka i Jelena su po svemu sudeći polako počeli da prave dogovore, s obzirom na to da je jutjuber sada objavio dva storija koja su privukla veliku pažnju njegovih pratilaca.

Na jednom se on uslikao u luksuznom restoranu, dok je pored njega sedela žena sa dugom, plavom kosom, po kojoj je Jelena prepoznatljiva.

„Ko me je to izveo na ručak?“, napisao je Baka, nakon čega je napravio anketu, na kojoj su ponuđeni odgovori bili Boki 13, Karleuša i Zdravko Čolić.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Ovaj Instagram stori je zaintrigirao mnoge, a onda je usledio još jedan koji je podigao pravu buru na mrežama. „Ono kad ceo dan mirišem na Karleušu“, napisao je Bogdan uz sliku iz teretane sa zagonetnim izrazom na licu.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Komentari (3)

  1. Još se samo čeka momenat kada će i ovaj mali postati zvaničan glasnogivornik vladajuće partije i izmiriti se sa Žeksom.
    Sve ista matrica.

  2. Kakva koncentracija bezukusa, šunda, prostakluka i duhovne bede. Bukvalno da napustis restoran cim oni udju u isti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence