Pretraži

Baka Prase provozao mašinu od 400.000 dolara: Jutjuber novim automobilom izazvao lavinu prozivki na mrežama (VIDEO)

Influence
1
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Jedan od najpopularnijih jutjubera na našim prostorima, Baka Prase, provozao je po srpskoj prestonici novi automobil koji je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

Poznato je da Baka ostvaruje veliku zaradu zahvaljujući svojim platformama na društvenim mrežama, što mu je omogućilo da održi luksuzan način života. Tokom godina on se hvalio skupocenom garderobom, satovima, telefonima, ali je gotovo uvek najveći akcenat bio na automobilima koje vozi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

On je do sada promenio nekoliko luksuznih vozila, a zadnji u njegovoj kolekciji bio je „Brabus“, čija cena iznosi 500.000 dolara i važi za najveći auto na svetu. Međutim, jutjuber je sada provozao novu „mašinu“, a snimak njegove vožnje je isplivao na društvenim mrežama i pokrenuo lavinu komentara.

Snimak je potekao od pripadnika mlađe generacije koji neretko u luksuznom beogradskom naselju, u kom između ostalog Baka živi, snimaju i slikaju skupocene automobile.

Na pomenutom klipu se jutjuber može videti u kolima marke „Ferrari“, a model koji je provozao je poznat pod imenom „Purosangue“. Cena ovog modela iznosi 400.000 dolara, što ga čini i jednim od najskupljih automobila koji su se našli u Bakinom posedu.

@dodo_carspotter Ferrari purosange#fyp ♬ Fantasia – Olexesh & Devito

S obzirom na to da kola imaju strane tablice, mnogi su u komentarima pretpostavili da se radi o rent modelu, te da ga je jutjuber samo iznajmio, nakon čega su najvatreniji fanovi stali u njegovu odbranu i istakli da je i cena iznajmljivanja ovog modela svakako visoka.

Podsetimo, Baka je nedavno ušao u javni sukob sa nekadašnjom devojkom, influenserkom Anjom Bla. Njega su razbesnele pojedine izjave koje je Anja dala u jednoj emisiji, te je najavio da će otkriti pravi razlog raskida, s obzirom na to da je za krah njihove ljubavi okrivio sebe i njegovu želju za boljom karijerom.

Tagovi

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence