Pretraži

„Nestajem sa interneta“: Vojaž odlukom šokirao mnogobrojne fanove, svi se nadaju da ovo znači SAMO JEDNO (FOTO)

Showbiz
0
Photo: M.P./ATAImages

Mladi reper Vojaž nakon velikog uspeha njegovog albuma prvenca i uspešne letnje turneje, najavio je povlačenje što je šokiralo njegove fanove i pratioce.

Vojaž je u poslednjih par godina zabeležio veliki uspeh kod publike i jedan je od predstavnika novog zvuka koji je napravio pravi „bum“ na muzičkoj sceni.

Za njega je ova godina bila i više nego uspešna s obzirom na to da je izbacio svoj dugonajavljivani album prvenac „Guns N Roses“, sa kog je duet sa Cecom „Muškarčina“ postao hit godine i učvrstio njegove ime na sceni. Međutim, on je sada jednim statusom iznenadio svoje verne fanove, ali izazvao i oduševljenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Naime, poput mnogih drugih zvezda i Vojaž je započeo kanal na svom Instagram profilu u sklopu koga deli sve bitne informacije, ali i detalje iz svog privatnog života sa najvernijim fanovima. S obzirom na to da pristup tom kanalu nema onaj ko nije prijavljen na njega, reper je sada odlučio da podelio jedan od statusa koji je okačio.

„Nestajem sa interneta ponovo, a vi znate šta to znači“, napisao je on.

Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Poznato je da se pred izlazak albuma Mihajlo povukao sa mreža i iz medija, te da je obrisao sav sadržaj koji je kačio do tada, pa se sada njegovi pratioci nadaju da ova objava znači da uskoro mogu da očekuju nove hitove od mladog repera.

Podsetimo, Vojaž se nedavno osvrnuo na njegov status na muzičkoj sceni, a između ostalog prokomentarisao je i starije izvođače koje neretko negativno komentarišu mlađe kolege.

Dosta starijih kolega zamera tu našu mladost i te trendove koja naša mladost donosiNemam ja šta sa tim da se borim. U studiju sam, radim svoje pesme, ne moram kao neki ljudi da molim nekoga za pesmu“, rekao je on između ostalog.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz