Pretraži

Una Čolić proslavila 23. rođendan daleko od Srbije! Ćerka proslavljenog pevača obeležila svoj dan u velikom stilu, pa pokazala gde uživa (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/unacolic

Naslednica legendarnog pevača Zdravka Čolića proslavila je svoj 23. rođendan u velikom stilu!

Una Čolić, starija ćerka čuvenog pevača Zdravka Čolića, proslavila je svoj 23. rođendan, a detalje sa slavlja podelila je sa svojim mnogobrojnim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Una je objavama na Instagramu otkrila da je rođendan proslavila daleko od Srbije, budući da je pored fotografija rođendanske torte i bogate trpeze podelila i prelepe prizore mora.

Međutim, lokaciju za sada nije otkrivala, a nema sumnje da je svoj veliki dan obeležila po svom ukusu, a pretpostavlja se da joj je društvo pravio njen dečko kog je nedavno prvi put predstavila javnosti.

Podsećamo, Una je nedavno prisustvovala koncertu folk zvezde Tee Tairović, kada se prvi put u javnosti pojavila sa svojim izabranikom.

Ona je tom prilikom sa pratiocima na Instagramu podelila nekoliko objava sa ovog događaja, a na jednoj fotografiji se vidi kako ona ljubi misterioznog momka. I premda je ovim otkrila svoj ljubavni status, ona je ipak odlučila da u nekoj meri ostane tajnovita, pa je njegov lik prekrila emotikonom srca.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz