Pretraži

Sestra našeg popularnog tikokera na velikom platnu! Influenser se pohvalio velikim uspehom devojčice, pa otkrio da je zaigrala uz glumačke legende (FOTO)

Influence
0

Popularni tiktoker Lazar Filipović dolazi iz velike porodice, a sada se na društvenim mrežama pohvalio velikim uspehom svoje mlađe sestre.

Lazar je svoje ime izgradio na TikToku snimajući bjuti kontent i deleći savete za negu kože i kose, kako momcima, tako i devojkama. On je svoju platformu ubrzo proširio, te sada uživa i veliku popularnost na Instagramu, a pored bjuti saveta, on se bavi i mentalnim zdravljem, priča o modi, a neretko smo imali priliku da vidimo i njegove mnogobrojne talente.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAZAR FILIPOVIC (@lazarfilipovicc)

Kako je sam nekoliko puta istakao, Lazar se tokom srednje škole oprobao na takmičenjima recitatora, a velika želja mu je bila i ostala da se bavi glumom.

Ipak, jedan član njegove porodice je na putu da ostvari veliki uspeh u ovoj branši, a tiktoker nije mogao da sakrije svoju sreću i ponos na jednom prestoničkom događaju održanom sinoć.

Naime, Lazarova mlađa sestra tumačila je jednu od glavnih uloga u novom filmskom ostvarenju, te se našla rame uz rame sa velikim glumačkim imenima poput Vojina Ćetkovića i Miloša Bikovića.

Filipović je podelio prve utiske sa premijere i između ostalog napisao: „Ljudii! Danas je prevažan dan. Moja mlađa sestra ima premijeru filma! Cela ekipa je tu da je podrži“, nakon čega je okačio i snimak sa svojim kolegama influenserima koji su došli da mu prave društvo na ovom važnom događaju.

Lazar je potom okačio i uvodnu špicu na kojoj je ponosno istakao ime svoje svoje sestre i dodao: „I odmah uz Bikovića i Vojina Ćetkovića, u glavnim ulogama.“

Podsetimo, tiktoker je nedavno putem svog Instagrama saznao da njegov sadržaj preporučuju nastavnici u školama, a potom je otkrio kom poslu bi voleo da se posveti u budućnosti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence