Pretraži

Šta se krije iza fotografije Jelene Karleuše i Pi Didija? Pevačica se oglasila i otkrila ISTINU o njihovom susretu, pa priznala kako se reper ponašao

Showbiz
4

Jelena Karleuša oglasila se nakon što se na društvenim mrežama pojavila njena fotografija stara oko 10 godina, na kojoj pozira sa reperom Pi Didijem koji je proteklih dana glavna tema svetskih medija.

Reper Šon Kombs, javnosti poznatiji kao Pi Didi, ranije i kao Paf Dedi, nedavno je uhapšen zbog reketiranja, trgovine ljudima i drugih kriminalnih dela i nalazi se u pritvoru u Bruklinu u Njujorku.

Skandalozne optužbe na račun repera brzinom svetlosti obišle su svet, a repera kroz mesec dana očekuje suđenje.

Dok o skandalu slavnog muzičara bruji svet, domaćim medijima proširila se stara fotografija uhapšenog repera sa našom popularnom pevačicom Jelenom Karleušom.

U to vreme, Didi je bio na vrhuncu svoje karijere, poznat po svojim hitovima i kao osnivač muzičke produkcije Bad Boy Records. Njihov susret postao je viralna senzacija, a slika na kojoj pozira sa Jelenom obišla je svet. Mnogi su tada govorili o njihovom prijateljstvu i saradnji, a fanovi su se tada pitali i da li njihov susret „samo početak nečega većeg“.

Foto:Printscreen/Tiktok:karleusa

Jelena Karleuša se sada oglasila ovom povodom i stala na put pričama da je bila deo zloglasnih Didijevih žurki, pa otkrila istinu o njihovom odnosu, ali i priznala šta je ono što se na slici „nije videlo“.

  • Ova slika je nastala veoma davno u kući Pi Didija i ono što se na slici ne vidi jeste da smo u društvu drugih najvećih američkih zvezda muzike i filma. Jedan od najvećih nas fotografiše. Nebitno ko. Svakako nisam sama, prisutan je i moj tadašnji partner i nije se dešavalo ništa neprimereno. Pi Didi se uvek ponašao normalno i kulturno – otkrila je Karleuša na svom Instagramu i nastavila:

– U životu sam oduvek imala i imam bliske kontakte sa za javnost velikim svetskim zvezdama ali o njihovim imenima nikada nisam i nikada neću pričati niti obaveštavati planetu sem kada oni to sami ne obelodane, kao Kanje, itd. – navela je između ostalog Karleuša.

 

 

Komentari (4)

  1. Ako ona kaže, mora da je istina.. Strictly Business.. baš ko’ ona sa Snoop-om što je radila pesmu..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz