Pretraži

Lana Del Rej izgovorila sudbonosno „da“ u MOČVARI! Udala se za 17 godina starijeg u krugu najbliže porodice i prijatelja

Showbiz
0
Credit: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pevačica Lana Del Rej i njen novi dečko, vodič ture sa aligatorima, Džeremi Dufren, su se navodno venčali.

Lana i Džeremi izgovorili su sudbonosno „da“ u četvrtak, 26. septembra, u Des Alemandesu u Luizijani, na močvarnom području gde Dufren radi kao kapetan u „Arthur’s Air Boat Tours“, prema fotografijama koje je objavio britanski list Daily Mail.

Vest dolazi nakon što je PEOPLE potvrdio da je par dobio dozvolu za venčanje od službenika okruga Lafurš u Luizijani 23. septembra. Nakon što su dobili dozvolu, imali su 30 dana od datuma prijave da se venčaju.

Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na fotografijama objavljenim u Dejli Mejlu, pevačica je nosila dugu belu haljinu sa izrezom i naboranim dekolteom, dok joj je kosa bila vezana svetloplavom trakom i spuštala se u loknama preko levog ramena.

Prema Dejli Mejlu, Lanu je do oltara ispratio njen otac, Robert Grant, dok je nosila buket cveća.

Na nekoliko fotografija i video snimaka sa tog događaja, pevačica je šetala ruku pod ruku sa Džeremijem, koji je nosio tamno odelo, belu košulju i elegantne braon cipele, dok su prolazili pored nekoliko belih šatora sa stolicama i stolovima postavljenim uz vodu. Jedan šator je izgleda bio korišćen za ceremoniju, jer su u njemu stolice bile poređane u redove okrenute prema jednom kraju strukture.

Takođe, stolovi i stolice su bili postavljeni na travi, kao i ispod drugog šatora, očigledno za prijemnu večeru, dok su se gosti u odelima, haljinama i drugoj elegantnoj odeći družili na obali. Jedan čamac bio je privezan u blizini, ukrašen zelenilom i belim cvećem, navodno za njihovo venčanje.

Sestre pevačice, Karolina Grant i Čarli Hil-Grant, takođe su prisustvovale, iako nije bilo fotografija Lanine majke, Patriše Hil.

Iako par nije dugo javno u vezi, navodno venčanje dolazi nekoliko godina nakon što je pevačica „Summertime Sadness“ prvi put upoznala kapetana čamca iz Luizijane. Lana je prvi put objavila fotografije sa Dufrenom na Facebooku 2019. godine nakon što je učestvovala u jednoj od njegovih tura divljinom.

„Džeremi mi je dozvolio da budem kapetan u ‘Arthur’s Air Boat Tours’“, napisala je u opisu fotografija na Fejsbuku.

Nedavno, pevačica je izazvala glasine o vezi sa Džeremijem u maju 2024. kada ga je označila u Instagram objavi, u kojoj je naizgled aludirala na njega kao svog „momka“.

Fotografiju, na kojoj su pevačica i njena dva brata, opisala je sa: „Porodica s mojim momkom.“

Zatim, u avgustu 2024. godine, korisnik TikToka podelio je kratak video na kojem pevačica šeta ruku pod ruku sa Dufrenom na festivalu u Lidsu u Engleskoj, na kom je Lana nastupala.

Međutim, pevačica hita Born to Die nije potvrdila njihovu vezu sve do septembra.

Dana 7. septembra, ona je javno potvrdila svoju romansu kada su ona i njen izabranik prisustvovali venčanju manekenke Karen Elson i vlasnika Electric Lady Studios Lija Fostera u Njujorku, a među gostima su bili i Tejlor i Trevis Kelsi, kao i Karli Klos i Linda Evanđelista.

Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na događaju, Lana i Džeremi su fotografisani kako se drže za ruke, obučeni u usklađene plave odevne kombinacije.
Novopečeni suprug proslavljene pevačice je otac dve ćerke i sina iz prethodne veze, dok Lana ranije nije bila u braku.

Prema biografiji na sajtu Arthur’s Airboat Tours, Džeremi je prethodno radio sedam dana u nedelji u hemijskoj fabrici, pre nego što je to napustio da bi dobio kapetansku licencu, posao za koji veruje da mu „odlično odgovara.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz