Pretraži

Niko ne može da poveruje da je na pragu šeste decenije! Proslavljeni fudbaler pokazao svoju jutarnju rutinu, pa snimkom iz svog doma zapalio mreže (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Jedan od najpoznatijih fudbalera na svetu, Dejvid Bekam, već decenijama se smatra i miljenikom žena, a sada je uspeo da zapali društvene mreže i izmami uzdahe brojnih dama samo jednim klipom.

Iako se već duže vreme ne bavi fudbalom i na pragu je šeste decenije, Dejvid i dalje vodi računa o izgledu i prema njegovim fotkama i snimcima, evidentno je da je i dalje provodi sate u teretani.

On je sada u kratkom klipu na svom Instagramu pokazao kako izgleda jedan njegov svakodnevni trening, ipak nije njegova fitnes rutina ostavila najveći utisak na njegove pratioce, već upravo njegovo izvajano telo.

Dejvid je na samom početku klipa ušetao u kućnu teretanu i odmah po ulasku skinuo majicu, te pokazao isklesane trbušnjake koji su izazvali lavinu komentara ispod samog videa. „Ne postoji bolji način da se započne dan„, napisao je fudbaler.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

„Kakav početak dana, umalo sam ispljunula svoju kafu“, „Rado bih ti se pridružila“, „Blago onom ko je snimao“, „Ovo mi je ulepšalo dan od ranog jutra“, samo su neki od komentara mahom ženskih obožavateljki.

Podsetimo, proslavljeni fudbaler već više od dve decenije uživa u braku sa modnom dizajnerkom Viktorijom Bekam. Oni imaju četvoro dece, a iako su tokom godina naišli na nekoliko turbulencija, oni su ih uspešno prevazišli i danas uživaju u ljubavi.

Oni su pre nekoliko meseci i proslavili 25 godina braka, a pored Dejvida, i sama Viktorija neretko nailazi na komplimente na račun svog izgleda, te njih dvoje važe za jedan od najskladnijih, ali i najprivlačnijih parova na svetskoj javnoj sceni.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz