Pretraži

Prozivaju ih da izgledaju kao deda i unuka, a oni odolevaju svim preprekama: Poznati glumac i njegova 25 godina mlađa supruga obeležavaju važan datum

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/catherinezetajones

Poznati glumac i njegova 25 godina mlađa supruga i koleginica proslavljaju rođendan na isti dan, samo što je razlika među njima čak 25 godina.

Poznati par Ketrin Zita Džonson i Majkl Daglas prekjuče su proslavili svoje rođendane. S obzirom na to da su rođeni istog datuma, Ketrin se oglasila na svom Instagramu, pa je napisala:

„Srećan rođendan Majklu i meni! Ovo smo mi na našem rođendanu pre 25 godina! Volim te svim srcem„, napisala je ona na svom Instagram profilu.

 

Osim njihove ljubavi, njih dvoje spaja i činjenica da su oboje rođeni 25. septembra, samo što je Majkl rođen 1944. a Ketrin 1969. godine.

I premda ovaj par danas uživa u svojoj ljubavi i srećnom braku, njihova ljubavna priča nije uvek glatko išla. Naime, Daglas je primetio Ketrin 1998. u filmu „Maska Zoroa“, u kojem je igrala Elenu Montero. Sreli su se na Filmskom festivalu u Dovilu, gde je on promovisao triler „Savršeno ubistvo“.

Verili su se naredne godine, a 2000. su dobili sina po imenu Dilan, a tri meseca nakon njegovog rođenja su se i venčali. I premda se činilo da njih dvoje zaista uživaju u svom braku, tokom 2013. godine su naišli na krizu, kada su se privremeno i rastali, ali ubrzo su se vratili jedno drugom.

 

„Problem u ovom poslu je što je sve tako javno. Volim Ketrin više nego ikada pre. I nadam se da je osećaj obostran. Rešili smo stvari – ako oba partnera žele nešto da reše, onda to mogu i da urade. To je nemoguće ako tome teži samo jedna strana“, rekao je slavni glumac koji se borio sa rakom grla.

Upravo tokom te bolesti, jedan njegova izjava je izazvala veliku buru među fanovima koji su optužili glumca za nepoštovanje. Naime, pričajući o bolesti on je rekao da je bolest izazvana oralnim seksom, indirektno optužujući svoju suprugu. Kasnije joj se javno izvinio, i rekao da je to bila krajnje nepromišljena izjava.

Čuvena glumica bori se sa bipolarnim poremećajem, a poznati par pored sina Dilana ima i ćerku Keris koja se često pojavljuje u javnosti.

Sve u svemu, vezu ovog para neprestano prate mnogobrojne intrige, ali i mnogobrojne kritike, naročito zbog velike razlike u njihovim godinama, a na društvenim mrežama ih prozivaju da izgledaju kao „deda i unuka“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz