Pretraži

50 Cent priprema dokumentarac o Pi Didiju: Emitovaće se na Netflixu, a datum će biti uskoro poznat!

Showbiz
0
Credit: Derek White / Getty images / Profimedia

50 Cent producira dokumentarnu seriju za Netflix o optužbama protiv Paf Dedija za trgovinu ljudima i organizovani kriminal.

Kurtis „50 Cent“ Džekson udružio je snage s Netflixom kako bi proizveo dokumentarnu seriju koja istražuje nedavno hapšenje Šona „Paf Dedija“ Kombsa zbog optužbi za trgovinu ljudima i organizovani kriminal, kao i navoda o seksualnom zlostavljanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

Reper poznat po hitu „In Da Club“ fokusiraće se na pravni slučaj Paf Dedija kroz 21 pitanje koje će postaviti u seriji. Ova dokumentarna serija, koja je najavljena ranije ove godine, još uvek nema zvanični datum objavljivanja. Pored 50 Centa, seriju će izvršno producirati i režirati Aleksandrija Stejplton.

Gledaoci mogu očekivati detaljno istraživanje svakog aspekta tekućeg federalnog slučaja protiv Paf Dedija, koji je uhapšen 16. septembra pod optužbama za zaveru organizovanog kriminala, trgovinu ljudima i transport u svrhu prostitucije, prema otpečaćenoj optužnici dobijenoj od NBC News-a. Ove optužbe pojavile su se nakon što je Kombs od novembra prošle godine suočen s navodima o seksualnom zlostavljanju, koje je do sada negirao.

„Ovo je priča sa značajnim ljudskim uticajem“, izjavili su Aleksandrija i 50 Cent u zajedničkoj izjavi 25. septembra. „To je složena naracija koja traje decenijama, a ne samo naslovi ili isečci koje smo do sada videli. Ostajemo posvećeni davanju glasa onima koji ga nemaju i predstavljanju autentičnih i nijansiranih perspektiva.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

Iako producenti napominju da su Paf Dedijeve optužbe „uznemirujuće“, takođe smatraju da one ne odražavaju poruku hip-hopa u celini. U izjavi se objašnjava: „Cilj nam je da osiguramo da individualne akcije ne zasene šire doprinose kulture.“

E! News je kontaktirao Paf Dedijevog predstavnika za komentar o dokumentarnoj seriji, ali nije dobio odgovor. E! je takođe kontaktirao Netflix za komentar.

Nakon najave, 50 Cent je izrazio uzbuđenje zbog projekta posvećenog reperu poznatom po pesmi „I’ll Be Missing You“, koji je po hapšenju izneo kako je nevin po svim optužbama, a sudija mu je odbio kauciju i stavio ga na nadzor u Metropolitanskom pritvoru u Bruklinu.

„Samo 250 miliona ljudi gleda Netflix“, napisao je reper 50 Cent na Instagramu 25. septembra, uz sliku članka koji potvrđuje dokumentarnu seriju. „Ovo je prilično dobar posao, čija je to bila ideja, LOL.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz