Pretraži

Gola leđa, duboki dekolte i puštena kosa: Luna Đogani zavodljivim plesom zapalila društvene mreže – svi komentarišu da je prava bomba (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Popularna influenserka Luna Đogani zavodljivim plesom je zapalila Tiktok, a oduševljeni fanovi ne prestaju da komentarišu njen izgled.

Lunu Đogani smo videli i u ulozi pevačice, glumice i rijaliti zvezde. Ipak, u poslednje vreme ona se najviše ističe kao influenserka.

Ona je redovna na društvenim mrežama gde pokazuje svoju svakodnevnicu i na taj način sebe i svoju porodicu približava publici. Svojim objavama ona predstavlja pravi primer mnogima, naročito zbog njenog isticanja porodičnih vrednosti.

Ipak, osim sadržaja koji promoviše porodicu, na njenom profilu se neretko mogu videti i objave na kojima ona pokazuje svoju vitku liniju, ali i dobar ukus za modu, a takve objave možda najviše od svih privlače pažnju fanova.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Naime, ona je sada na svom Tiktok nalogu objavila snimak na kom je pokazala kako pleše uz popularnu pesmu. Luna je na sebi ovom prilikom imala crni šljokičasti kombinezon čiji gornji deo ide oko vrata, dok ostavlja gola leđa i veoma duboki dekolte koji je istakao njene grudi. Kosu je ovom prilikom pustila i oblikovala je u lagane talase.

Ovaj snimak naišao je na veliko oduševljenje fanova koji ne prestaju da komentarišu Lunin izgled.

 

@lunadjogani96 ✨✨✨ #fyp ♬ Originalton – ★ ᴮᵃˡᵏᵃⁿ ᴹᵘˢⁱᶜ ᴼᶠᶠⁱᶜⁱᵃˡ ★

„Prelepo ti stoji taj kombinezon, prezgodna si i prelepa. Kosa tvoja ti je najlepša“, „Lunči prelepa si“, „Wow, kakva bomba“, „Bože kako si lepa, anđeo“, „Zgodna, ma prezgodna mamina i tatina kopija“, „Dužina kose ti je fenomenalna, prelepo ti stoji“, bili su samo neki od komentara koji su se pronašli ispod ovog videa.

Inače, svima je poznato kako Luna danas izgleda, ali kao ćerka poznatih roditelja, densera devedesetih Gagija Đoganija i Anabele Atijas ona je oduvek bila u žiži interesovanja javnosti, a pre nekoliko dana je fotografijom iz detinjstva raznežila fanove.

Naime, ona je podelila fotografiju tek prohodale Lune i izazvala oduševljene komentare. Ono što je privuklo posebnu pažnju jeste neverovatna sličnost između nje i njene mlađe ćerke Lane.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz