Pretraži

„Ti si savršenstvo bez mane i najlepša mama“ Katarina Živković objavom oduševila fanove, pa svima pokazala kako sija nakon porođaja (FOTO)

Showbiz
0
katarina živković
Foto: Instagram printcsreen/katarina_zivkovic_official

Popularna pevačica Katarina Živković novom objavom kojom je pokazala kako sija posle porođaja izazvala veliki broj pozitivnih komentara od strane fanova.

Pre nešto više od mesec dana Katarina je obradovala sve i na svet donela svoje prvo dete, malog dečaka, čije ime još uvek nije otkrila.

Naime, nakon brojnih spekulacija i nagađanja ona je otkrila javnosti da je u drugom stanju, pa je na iznenađenje mnogih fanova najavila povlačenje sa scene i potpunu medijsku ilegalu. Kako je istakla tada, ona je odlučila da se skoncentriše na period koji je pred njom i na ulogu koju je očekuje.

 


Pevačica je i ispoštovala ovo što je rekla, pa su fanovi od tog trenutka mogli da vide tek poneku njenu fotografiju, kao što je bila jedna koju je objavila kada je proslavljala svoj 35. rođendan.

Od trenutka kada se porodila ona takođe nije bila baš najaktivnija na društvenim mrežama, pa su fanovi mogli da vide samo nekoliko njenih storija.

Sada je ona po prvi put od kada se porodila postavila objavu na svom profilu i sve podsetila na svoju lepotu. Naime, ona je objavila dva selfija. Na licu je imala blagu šminku koja je istakla njenu prirodnu lepotu, a komentari fanova na račun njenog izgleda ne prestaju da se nižu.

 

„Prelepa mama“, „Ljubav“, „Ti si savršenstvo bez mane“, „Lutka moja najlepša“, „Prelepa mlada mama“, bili su samo neki od komentara ispod fotografije.

Podsetimo se, pre nešto više od nedelju dana ona je takođe zaintrigirala fanove jednom objavom, i to najviše zbog činjenice da je pevačica po prvi put objavila fotografiju sa bebom. Ona je uslikala selfi, dok je na njenoj ruci ležao njen mali naslednik.

„My little one“, napisala je ona u opisu fotografije.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz