Pretraži

„Niko ne komentariše ove koji su u braku 30 godina, a varaju se u njemu“ Kaja Ostojić oštro odgovorila na prozivke na račun njene četvrte udaje

Showbiz
1
Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

Popularna pevačica Katarina Kaja Ostojić oštro je odgovorila na prozivke koje je dobijala zbog toga što je po četvrti put rekla sudbonosno „da“.

Jedan od glavnih tema javnosti poslednjih dana bila je venčanje popularne pevačice Kaje Ostojić. Javnost je nedavno šokirala vest o njenoj veridbi sa izvesnim Milošem Čujevićem, a onda je par nakon mnogobrojnih nagađanja odlučio da kaže sudbinsko „da“ 11. septembra, ni manje ni više nego na pevačicin rođendan.

Pevačica se venčala u crnoj haljini, što je privuklo pažnju mnogih, a još jedna stvar o kojoj su mnogi pričali nakon ove svadbe jeste da je ovo pevačicino četvrto venčanje.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

U prvom braku sa Nikolom Dragojlovićem ima ćerku koju je dobila sa svega 18 godina. Drugi brak sa Urošem Duvnjakom je kratko trajao, dok je treći sa Džuniorom Džekom okončan nakon sedam godina.

I premda se čini da je Kaja ovoga puta srećnija nego ikada, ipak negativni komentari na račun toga što se udala po četvrti put ne prestaju, pa je ona sada odlučila da odgovori na takve prozivke.

„Čitam neke komentare, te udala se četvrti put, te ovo joj je četvrti muž… I neverovatno mi je kako je to ljudima važno. I zbog čega? S druge strane, niko ne komentariše ove koji iza sebe imaju samo jedan brak ili su još uvek u njemu, a varaju se po 30 godina. Neki tako dočekaju i zlatnu svadbu, ali bitno je da je to samo jedan brak“, istakla je Kaja pa dodala:

„Oduvek su postojali dvostruki aršini. Ono što važi za mene, ne važi za tebe. Ali da sam se vodila mišljenjima i komentarima drugih ko zna gde bih danas bila.“

Inače, pevačica je sadašnjeg supruga upoznala još pre 16 godina, ali dugo su bili samo prijatelji, a tek nedavno se među njima rodilo nešto.

Foto:Printscreen/Instagram:kaya_ostojic

„Mi smo se upoznali davno, družili smo se i ispijali kafe, varnice su sevnule još tada i dopali smo se jedno drugom, ali bili smo premladi i ništa se među nama tada nije dogodilo. Sve do nedavno, kada smo oboje shvatili da je to to.“

Ona je ovde takođe otkrila da li je ovaj brak za ceo život.

„Nikada ne možete biti sigurni u potpunosti da će nešto trajati doveka, ali možete biti sigurni u svoju odluku i želju da to tako bude“, istakla je Kaja u emisiji „Amidži šou“.

 

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz