Pretraži

Isplivale fotografije deteta Kortni Kardašijan i Trevisa Barkera: Par se oglasio i – nimalo nisu srećni!

News
0
kortni kardašijan trevis barker
Foto: IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Trevis Barker je podelio svoje mišljenje nakon što je u javnost dospela fotografija njegovog i Kortninog sina Rokija koji ima 10 meseci, bez njihovog odobrenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

Barker, bubnjar grupe Blink-182, izrazio je žaljenje zbog pokušaja paparaca da snime njegovog sina, uprkos njihovim naporima da zaštite njegovu privatnost. „Nažalost, neko je konačno dobio fotografiju njega“, rekao je Trevis za Wall Street Journal u intervjuu objavljenom 23. septembra. „Više bismo voleli da ga zadržimo van svetlosti reflektora.“

On je takođe naveo da bi voleo da je „isto to uradio“ sa svojom decom iz braka sa Šanom Moakler kada su bili mali. „Mislim da je čudno odrasti i imati 15 ili 12 godina, a da kažeš: ‘Mama, ti si ovo objavila o meni?’ objasnio je 48-godišnji Trevis.

Kortni takođe vodi računa o tome šta deli na društvenim mrežama. Kako je ranije istakla, retko deli fotografije svog 14-godišnjeg sina Mejsona Disika, nakon što je mladić izrazio želju da „ne bude deo toga“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

„Ne voli to“, rekla je zvezda rijalitija „Kardašiijani“. „Želim da moja deca budu deca. Žudimo za normalnošću koliko god možemo da je imamo.“ Zbog toga je Kortni na kraju dozvolila Mejsonu da otvori svoj Instagram nalog, omogućavajući mu da kontroliše svoj javni imidž.

„Moja prva beba je na Instagramu“, napisala je Kortni u svojim Instagram pričama u maju, deleći link do Mejsonovog prvog posta.

U međuvremenu, Mejsonova tetka Kloi Karadšijan je duhovito komentarisala: „Onaj ko nas je nazvao Kiki i Koko je legitimni tinejdžer“. Ipak, Kortni je svesna rizika koje nosi otvaranje onlajn sveta za svoju decu. „Ono što me zaista brine kod dece su komentari“, rekla je 2020. godine. „Ljudi mogu biti tako zli.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News