Pretraži

Nakon dve godine ponovo na pisti: Bela Hadid prošetala na Nedelji mode u Parizu za YSL, pa oduševila sve elegantnim izdanjem (VIDEO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:bellahadid

Nakon dvogodišnje pauze od modelinga, Bela Hadid se vratila na modnu pistu na Nedelji mode u Parizu, učestvujući u reviji Saint Laurent za kolekciju proleće-leto 2025.

@cosmopolitan_fr Bella Hadid a fait son retour sur le catwalk pour le défilé #SaintLaurent #tiktokfashion #fashionweek #bellahadid #bellahadidedit #catwalk #runway #fashionshow #ysl ♬ Obsession – Mellina Tey

Bela koja je otvoreno govorila o svojoj odluci da uzme pauzu od modelinga, ponovo je zasijala na reviji 24. septembra, gde je prošetala u prevelikom crnom odelu, beloj košulji i sa kravatom. Uz to, 27-godišnjakinja je nosila naočare sa crnim okvirom i imala je kosu u elegantnoj punđi.

Pre ove revije, Bela je poslednji put radila na modnoj reviji u oktobru 2022. godine, kada je šetala pistom na humanitarnoj manifestaciji koju je organizovala Naomi Kembel u Dohi. Tada je privukla pažnju u tamnom makeupu, uskoj crnoj haljini, crnom šalu i modernim belim štiklama.

Iako Bela uvek daje svoj maksimum kada prikazuje dizajnerske kreacije, ranije je podelila da joj profesija ne donosi istu ispunjenost. U stvari, rekla je da je taj osećaj neravnoteže bio jedan od glavnih razloga zašto je preselila u Teksas i okrenula se drugim interesovanjima u protekle dve godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

„Nakon 10 godina modelinga“, rekla je Bela za Allure u intervjuu objavljenom 30. aprila, „shvatila sam da ulažem toliko energije, ljubavi i truda u nešto što, na duge staze, ne donosi dobrobit.“

Tokom svoje pauze od visoke mode, Bela je nedavno pokrenula sopstvenu liniju parfema pod nazivom Orebella, za koju je istakla da je oduvek bila „izuzetno strastvena“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News